Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Notebooky Avita Liber sa farebne zladia s vašim životným štýlom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Avita sa rozhodla osviežiť svet notebookov a používateľom prináša možnosť si vybrať notebook v rôznych farebných prevedeniach, tak aby čo najviac vyhovoval jeho osobnosti. Štíhle a ľahké notebooky zaujmú tiež svojim širokým skleneným touchpadom.

Notebooky Avita Liber prichádzajú v šiestich vzrušujúcich farebných prevedeniach Angel Blue, Blossom Pink, Fragrant Lilac, Himalayan Blue, Peacock Green a Silver. Vďaka tomu si používateľ môže zvoliť práve tú farbu, ktorá najviac odzrkadľuje jeho životný štýl a nemusí mať len klasický čierny alebo sivý notebook.

S rozmermi 20 x 29,9 x 1,5 centimetra a váhou len 1,14 kilogramu sa notebook Liber môže stať vítaným tenkým a ľahkým spoločníkom na cestách. Kovové telo pritom pridáva pocit robustnosti v rukách používateľa.

Notebook Avita Liber

Notebook má 12,5 palcový IPS displej s pomerom strán 16 : 9, ktorého rozlíšenie je Full HD, čiže 1920 x 1080 bodov. Vo vnútri sa nachádza 1,2 GHz procesor Intel Core i5 - 7Y54 (3,2 GHz s Turbo Boost), spolu s 8 GB operačnej pamäte RAM a 128 GB SSD úložiskom v prevedení SATA M.2. Konektivitu zabezpečí port USB 3.0 typu C či bezdrôtové technológie Wi-Fi a Bluetooth 4.2. Batéria na jedno nabitie poskytne výdrž približne 10 hodín bežného používania.

Notebook Avita Liber

Okrem farebných variácií zaujmú notebooky Liber aj svojim skleneným touchpadom, ktorý poskytuje dostatok priestoru pre ovládanie vďaka nadštandardnej uhlopriečke až 6,125 palca (približne 15,55 cm). Poteší i podsvietená klávesnica či možnosť rýchleho zabezpečeného prístupu do operačného systému prostredníctvom funkcie Windows Hello a čítačky odtlačkov prstov.

Pestrofarebné notebooky Avita Liber sú k dispozícii na stránke výrobcu za cenu 699,99 dolárov.

Notebook Avita Liber