Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Motorola spúšťa Android 9 Pie pre moto z³ play

Motorola spúšťa Android 9 Pie pre moto z³ play
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aktualizácia softvéru Android 9 Pie pre moto z³ play prináša dôležité vylepšenia a garantuje inteligentnejšie užívateľské zážitky, ktoré umožňujú, aby bolo každodenné používanie smartfónov oveľa rýchlejšie, sofistikovanejšie a pohodlnejšie.

Používatelia v Spojených štátoch budú prvými, ktorí dostanú najnovšiu verziu najpopulárnejšieho operačného systému na svete. Na Slovensku sa aktualizácia očakáva v najbližších týždňoch.

Rýchly a plynulý výkon je iba jednou z množstva nových možností, ktoré prichádzajú so systémom Android 9.0 Pie. Nová intuitívna navigácia patrí medzi hlavné vylepšenia. Umožňuje používateľom spravovať aplikácie jednoduchým jedným stlačením tlačidla. Doteraz bola táto funkcia k dispozícii iba prostredníctvom exkluzívnych moto zážitkov. Vylepšený mód “Nerušiť” zabezpečí, že nebudete rušení počas stretnutí. Funkcia “Adaptívnej batérie” sa prispôsobí vašim používateľským návykom a bude využívať energiu iba na aplikácie, ktoré používate najviac. Upravená rozdelená obrazovka je užitočná pre tých, ktorí používajú viacero aplikácií súčasne. Vďaka nej môžete počúvať svoje obľúbené skladby pri čítaní najnovších správ.

Android 9.0 Pie taktiež umožňuje používateľom obmedziť používanie aplikácií, webových stránok alebo sociálnych médií s využitím funkcie App Timers. Po vyčerpaní času ich telefón zastaví a jediným spôsobom ako opäť zapnúť aplikáciu, je vrátenie sa do nastavení a vypnutie časovača. Týmto spôsobom sa telefón stará o správne a praktické využitie.

Android Pie prináša aj prepracované rýchle nastavenia, zjednodušené ovládacie prvky hlasitosti, jednoduchší spôsob správy upozornení a ďalšie. Nakoniec, tlačidlá hlasitosti môžu byť teraz použité na nastavenie hlasitosti notifikácií a ako ovládacie prvky médií.

Moto z³ play je súčasťou inovatívneho portfólia Motorola. Americká značka vyvinula jediný úspešný modulárny ekosystém na svete. Smartfón ponúka batériu s výdržou až do 40 hodín a takmer bezokrajový 6 palcový Full HD OLED displej. Vďaka 12 MP senzoru pre slabé svetlo a 5 MP senzoru hĺbky, sú fotky skvelé bez ohľadu na svetlo. S Android 9.0 Pie aktualizáciou bude moto z3 play fungovať bez problémov so všetkými moto módmi.

(Zdroj: Tlačová správa Motorola)