Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

7 dôvodov pre Tab V7, ktorý je kombináciou tabletu a smartfónu

7 dôvodov pre Tab V7, ktorý je kombináciou tabletu a smartfónu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

To najlepšie z oboch svetov môže používateľ získať s novým ultraprenosným mobilným zariadením Lenovo Tab V7. To v sebe kombinuje výhody tabletu, vrátane celodennej výdrže batérie a masívneho displeja, s výhodami smartfónu pre hovory, písanie správ a používanie dát, kdekoľvek sa nachádzate.

Tu je hlavných sedem dôvodov na vyskúšanie nového zariadenia Lenovo Tab V7:

1. Lepšie zobrazenie s 6,9 palcovým Full HD displejom

Prehliadanie obsahu je s novým zariadením Lenovo Tab V7 bohatšie ostrému IPS displeji s rozlíšením Full HD (2 160 x 1 080 bodov). Veľký 6,9 palcový displej má pomer strán 18: 9 s úzkymi rámami okolo displeja, čo poskytne až 81 percentnú obrazovú plochu k pomeru tela zariadenia. Displej je dostatočne veľký pre pohodlné pozeranie filmov, no zároveň je kompaktný, aby sa zariadenie dalo vložiť do zadného vrecka.

Lenovo Tab V7

2. Bohatý a čistý zvuk doma aj na cestách

Vďaka technológii Dolby Audio poskytnú dvojité zabudované reproduktory vpredu krištáľovo čistý zvuk a používateľ môže rozpoznať detaily v širokom spektre zvukov. Technológia zvyšuje celkovú intenzitu hlasitosti bez rušenia pre zábavné zážitky všade tam, kde sa nachádzate.

Lenovo Tab V7

3. Získajte výhody smartfónu za cenu tabletu

Zariadenie Lenovo Tab V7 by sa dalo označiť ako tablet s DNA smartfónu. Môžete tak komfortne prezerať médiá na veľkom displeji s ohromujúcim ozvučením, rovnako ako uskutočňovať hlasové hovory vďaka duálnym slotom na SIM karty. Prenosný dizajn je zdôraznený kovovým prevedením a ľahkým profilom s hrúbkou 7,89 milimetrov a váhou 195 gramov. Určite poteší aj cenová dostupnosť. Nové mobilné zariadenie Lenovo Tab V7 za začne predávať od apríla za cenu 249 euro.

Lenovo Tab V7

4. Celodenná výdrž batérie

Batéria s veľkou kapacitou 5180 mAh umožní zariadeniu Lenovo Tab V7 zostať v hre oveľa dlhšie. Výrobca udáva až 10 hodín prehrávania videa alebo prezerania webových stránok, či až 30 hodín hlasových hovorov. Adaptívne nastavenie batérie v systéme Android 9 Pie tiež zefektívňuje spotrebu batérie.

Lenovo Tab V7

5. Detský tablet pre zábavu, telefón pre prípad núdze

Lenovo Tab V7 je ideálne zariadenie aj pre deti, ktoré sa s ním môžu zabávať na cestách. Môžu sledovať videá a hrať sa hry na veľkom displeji bez toho, aby si unavovali oči pozeraním na malú obrazovku. V prípade mimoriadnych udalostí môžu deti zavolať alebo napísať správu rodičom.

Lenovo Tab V7

6. Predné a zadné kamery pre selfie a skupinové snímky

Lenovo Tab V7 má dve kamery s vysokým dynamickým rozsahom. Predná selfie kamera má rozlíšenie 5 megapixlov, zatiaľ čo zadná kamera si prináša až 13 megapixlové rozlíšenie. Používateľ môže snímať zábery v HDR, s optimalizovanými režimami nočnej snímky alebo panoramatických záberov. Predná kamera podporuje bokeh efekty pre dokonalé autoportréty.

Lenovo Tab V7

7. Bezpečnosť a flexibilita

Je rozumné mať zariadenie s dvomi bezpečnostnými prvkami. Ak chcete odomknúť Lenovo Tab V7, stačí sa dotknúť zadného snímača odtlačkov prstov alebo využiť rýchlu biometrickú funkciu rozpoznávania tváre prostredníctvom prednej kamery. Dva sloty pre SIM karty prinášajú flexibilné 4G zariadenie, ktoré umožňuje telefonovať a pripojiť sa k dátovej sieti aj na cestách.

Lenovo Tab V7