Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Xperia L3: Duálny fotoaparát a fantastický 5.7” HD+ displej 18 : 9

 Xperia L3: Duálny fotoaparát a fantastický 5.7” HD+ displej 18 : 9
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Sony na výstave MWC 2019 v Barcelone tiež oznámila uvedenie smartfónu Xperia L3 – čím svoje portfólio smartfónov zameraných na zábavu obohatila o nový model.

„Xperia L3 je výsledkom nášho zámeru naďalej poskytovať našim zákazníkom to, čo od každodennej zábavy očakávajú. Vďaka displeju s pomerom strán 18:9 a batérii s dlhou výdržou, ktorá bez problémov vydrží celý deň, môžu naši zákazníci robiť so smartfónom L3 viac toho, čo majú radi,“ uviedol Tatsuya Tsuzuki, Product Planner spoločnosti Sony Mobile.

Vďaka 5.7” HD+ displeju s pomerom 18:9 toho na svojom smartfóne Xperia L3 uvidíte ešte viac
Xperia L3 má veľký elegantný displej s pomerom strán 18:9, vďaka čomu vyzerá úžasne a perfektne padne do ruky.

Odolný 5.7” HD+ displej vám umožní sledovať videá s jasnými detailmi, čo vašu zábavu ešte viac oživí. Xperia L3 má nádhernú lesklú povrchovú úpravu, ktorá je vďaka sklu Corning® Gorilla® Glass 5 chránená aj pri náhodnom páde.

Sony Xperia L3

Objavte svojho umeleckého ducha s 13MP a 2MP duálnym fotoaparátom smartfónu L3

 

Xperia L3 je prvým produktom radu L, ktorý disponuje duálnym fotoaparátom s rozlíšením 13MP a 2MP, takže môžete robiť vysokokvalitné kreatívne zábery s nádherným Bokeh efektom.

Xperia L3 má 8MP predný fotoaparát, ktorý je ideálnym fotoaparátom pre selfie zábery s režimom Portrait selfie, ktorý obsahuje celú škálu skrášľovacích efektov – efekt jemného odtieňa pokožky, zjasnenie pokožky, zostrenie tváre ako aj efekt Bokeh, ktorý rozostrí pozadie, čo vášmu selfie záberu dodá ten správny "wow" efekt. L3 má tiež blesk na displeji, vďaka čomu urobíte dokonalý selfie záber aj pri slabom osvetlení.

Sony Xperia L3

Vďaka veľkej výdrži batérie smartfónu L3 sa môžete zabávať po celý deň

 

S vysokokapacitnou 3,300mAh batériou v kombinácií s chipsetom MediaTek Helio P22 (MT6762) bez problémov zvládnete aj náročný deň a to, čo máte radi, môžete robiť dlhšie.

Sony technológia adaptívneho nabíjania Xperia Adaptive Charging monitoruje váš telefón počas nabíjania a zabezpečuje, aby sa batéria nepreťažila a zachovala si dlhšiu životnosť. Xperia L3 je tiež kompatibilná s nabíjaním USB Power Delivery, vďaka čomu už za pár minút nabíjania získate energiu na celé hodiny.

Sony Xperia L3

Úplne nové otvorené stereo slúchadlá – SBH82D – pre ešte lepší zážitok z počúvania

 

Na trh budú spolu s Xperia L3 uvedené aj nové otvorené Bluetooth® stereo slúchadlá SBH82D v čiernej, šedej a modrej farbe, aby so smartfónom farebne ladili. Tieto ľahké, kompaktné a skladacie slúchadlá sú bezdrôtové a dizajnovo tvarované tak, že spojovací kábel je vedený za krkom, vďaka čomu sú pohodlné aj pri celodennom počúvaní. V slúchadlách SBH82D je použitá rovnaká vnútorná štruktúra ako v Xperia Ear Duo, ktorá užívateľom umožňuje počúvať ich obľúbenú hudbu a zároveň, vďaka otvorenému dizajnu slúchadiel, počuť aj okolité zvuky.

SBH82D tiež podporujú funkcie hlasového asistenta od Google™ a Apple, ako aj možnosť hands-free hovoru. SBH82D slúchadlá budú dostupné na vybraných trhoch od mája 2019.

Xperia L3 prichádza na trh s operačným systémom Android 8.0 Oreo. Na Slovensku bude v priebehu prvého kvartálu 2019 v dvoch sviežich farbách: Silver a Black – a bude dostupná vo verzii Dual SIM.

Sony Xperia L3

(Zdroj: Tlačová správa Sony)