Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

One vision: Pokročilý kamerový systém vďaka technológii Quad Pixel

One vision: Pokročilý kamerový systém vďaka technológii Quad Pixel
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 6. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Minulý mesiac spoločnosť Motorola uviedla na trh svoje najnovšie zariadenie so svojim najmodernejším kamerovým systémom. Telefón, ktorý priniesol nočnú fotografiu masám. Telefón, ktorý zlepšuje vaše videnie, aby ste mohli nasnímať tie najlepšie snímky počas celého dňa.

Spoločnosť Motorola má 90-ročnú históriu v plnení spotrebiteľských želaní a vždy bola o krok vpred, pokiaľ ide o inovácie a spracovanie. Od umožnenia komunikácie so Zemou z prvého pristátia na Mesiaci a predstavenia ikonického véčka, ktoré sme všetci poznali a milovali, má priekopnícky duch spoločnosti Motorola históriu v inšpirovaní a v odpovedaní na používateľské želania.

motorola one vision

Technológia Quad Pixel

 

To je dôvod, prečo je motorola one vision vybavená technológiou Quad Pixel, jedná sa o termín, ktorý vytvoril tím spoločnosti Motorola pre výskum a vývoj (ako náhradu za súčasný technologický termín „spájanie pixelov“) po rozsiahlej štúdii kvalitatívneho výskumu zameranej na nový priemyselný termín, ktorý by bol pre používateľov jasnejší a lepšie by poukázal na množstvo výhod, ktoré táto technológia prináša.

Technológia Quad Pixel kombinuje štyri pixely do jedného veľkého 1.6μm pixelu, ktorý je dôležitý pri snímaní jasných fotografií, najmä pri slabom osvetlení. V kombinácii s optickou stabilizáciou obrazu (OIS) to znamená, že nočné fotografie nie sú zrnité a rozmazané.

48 megapixlový senzor je v tomto procese rozhodujúci. Je pritom asi o 28% väčší ako majú mnohé vlajkové telefóny na dnešnom trhu. Vďaka technológii Quad Pixel je tento väčší 48 megapixlový senzor štyrikrát citlivejší na svetlo. A výsledok? Neuveriteľne ostré 12 megapixlové fotografie s výrazne zlepšeným výkonom v zlých svetelných podmienkach.

motorola one vision

Selfies pripravené na Instagram

 

Môžete si byť istí, že budete vyzerať najlepšie v každom svetle s 25 megapixlovou prednou kamerou, ktorá je tiež vybavená technológiou Quad Pixel. Vďaka možnosti výberu veľkostí pixlov v závislosti od situácie, vám fotoaparát zaručuje vždy kvalitné fotografie.

Funkcie fotoaparátu s umelou inteligenciou

 

Okrem toho už nemusíte míňať veľa pre najpokročilejšiu fotografiu na vašom mobilnom zariadení, pretože kamera na motorola one vision je poháňaná funkciami s umelou inteligenciou, ktoré sú riadené schopnosťou hĺbkového učenia osemjadrového procesora.

Napríklad:

· Režim Nočné Snímanie – pre jasné a živé fotografie s úžasnou čistotou a presnejšími farbami

· Automatické snímanie úsmevu –nikdy nezmeškáte perfektnú skupinovú fotku

· Inteligentná kompozícia – pretože, kto si má vždy spomenúť na „pravidlo tretín“ pri každej fotke?

· Portrétový mód – môžete tak zachytiť vysokokvalitné a zdieľateľné fotografie v akýchkoľvek svetelných podmienkach

Cena a dostupnosť

 

Smartfón motorola one vision je na Slovensku dostupný od 16. mája 2019 u autorizovaných predajcov za propagačnú štartovaciu cenu 299 eur s DPH.

motorola one vision

(Zdroj: Tlačová správa Motorola)