Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Zažite novú éru mobilných počítačov s Galaxy Book S

Zažite novú éru mobilných počítačov s Galaxy Book S
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 8. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila Galaxy Book S, prelomové mobilné zariadenie určené pre najnáročnejších užívateľov, ktorí nechcú byť zväzovaní nadmernou veľkosťou a obmedzeniami tradičných laptopov. Galaxy Book S je ako stvorený pre inovátorov, ktorí sledujú jasne vytýčený cieľ a chcú robiť veci inak.

So zariadením Galaxy Book S vstupuje Samsung do novej éry mobility a ponúka prístroj, ktorý v sebe spája mobilitu a konektivitu smartfónu s výkonom PC. Galaxy Book S bol vyvinutý v spolupráci s poprednými technologickými spoločnosťami a potvrdzuje postavenie spoločnosti Samsung ako lídra v oblasti mobility, k čomu prispieva špičková platforma pre produktivitu od spoločnosti Microsoft, ktorá beží na najvýkonnejšej hardvérovej platforme vo svojej triede od spoločnosti Qualcomm.

Táto nová kategória zariadení ponúka gigabitovú konektivitu v sieťach LTE, možnosť okamžitého spustenia a špičkový dizajn v spojení so systémom Windows 10 a najmodernejšiu výpočtovú platformu Qualcomm Snapdragon 8cx. S Galaxy Book S si môžete vychutnať slobodu, ktorú vám poskytuje tento nový typ mobilného zariadenia, s ktorým môžete pracovať kedykoľvek a kdekoľvek bez toho, aby ste museli byť pripútaní k svojmu pracovnému stolu alebo pohovke.

„V spoločnosti Samsung sme presvedčení, že skutočné inovácie je možné dosiahnuť len na základe otvoreného prístupu a spolupráci, pri ktorej majú všetci partneri motiváciu prelomiť bariéry a novo definovať užívateľskú skúsenosť,“ uviedol DJ Koh, prezident a generálny riaditeľ divízie IT & Mobile Communications spoločnosti Samsung Electronics. „Galaxy Book S ponúka kombináciu tých najlepších funkcií mobility, ktoré Samsung ponúka, v spojení s poprednými riešeniami spoločnosti Microsoft v oblasti produktivity a výkonnými technológiami spoločnosti Qualcomm Technologies. Poskytuje tak to najlepšie v oblasti mobilnej produktivity, čo dnes mobilné zariadenie môže ponúknuť.“

Samsung Galaxy Book S

Objavte flexibilné zariadenie, ktoré je vždy pripravené a vždy pripojené

 

Zariadenie Galaxy Book S bolo vytvorené s cieľom zmeniť spôsob, akým používate svoj počítač. Je neustále v prevádzke, vždy pripojené a vždy pripravené – taká je budúcnosť mobilnej produktivity. Extrémne rýchle gigabitové pripojenie k sieťam LTE umožňuje okamžité prepojenie s cloudom a vysokorýchlostné pripojenie k aplikáciám a obsahu bez nutnosti spoliehať sa na Wi-Fi. Bootovanie systému je minulosťou – Galaxy Book S obsahuje funkcie, vďaka ktorým je možné zariadenie okamžite prebudiť a začať používať. Podobne ako pri smartfóne tak máte dotykom prsta k dispozícii okamžite všetko, čo potrebujete.

Navrhnuté s ohľadom na maximálnu výdrž a výkon

 

Zariadenie Galaxy Book S vychádza z predchádzajúceho Galaxy Book 2 a bolo starostlivo navrhnuté tak, aby ponúklo maximálny výpočtový výkon vo forme ľahkého a mobilného zariadenia. Prenosný ultratenký dizajn, ktorý sa odlišuje jedinečným prehnutým telom prístroja, používateľom umožňuje maximálne využiť výhody zariadenia, ktoré je neustále k dispozícii. Galaxy Book S si so sebou môžete jednoducho a pohodlne vziať kdekoľvek – pri hmotnosti len 0,96 kg vás pritom nebudú ťažiť zbytočná hmotnosť a objem klasického laptopu.

Vrchná časť a základňa rámu Galaxy Book S sú vyrobené z luxusného eloxovaného hliníku, ktorý prístroj chráni pred rizikami poškodenia, ktorým sú laptopy vystavené najčastejšie, a eloxovaná povrchová vrstva zabezpečuje ešte väčšiu pevnosť použitých materiálov. Galaxy Book S je vybavený 13,3-palcovým dotykovým displejom schopným rozpoznať až desať dotykov súčasne, takže na zariadení môžete dotykom prsta bez problémov listovať, približovať a ovládať ho.

Samsung Galaxy Book S

Vyskúšajte výkon nového kalibru

 

Galaxy Book S je ako stvorený pre používateľov, ktorí sú neustále v pohybe a oceňujú bezproblémové používanie mobilných zariadení Galaxy, pretože rozširuje vaše možnosti produktivity bez toho, aby obmedzoval váš akčný rádius. Galaxy Book S ponúka nekompromisný výkon založený na výpočtovej platforme Snapdragon 8cx, čo je prvá PC platforma postavená na 7-nanometrovej technológii, ktorú spoločnosť Qualcomm Technologies vyvinula špeciálne pre mobilné zariadenie. Snapdragon 8cx zaručuje pri Galaxy Book S v porovnaní s Galaxy Book 2 výrazne vyšší výkon, pretože ponúka o 40 percent vyšší výkon procesora, o 80 percent vyšší grafický výkon a pamäť s vyššou priepustnosťou. Platforma Snapdragon 8cx bola zámerne navrhnutá tak, aby sa zaobišla bez aktívneho chladenia, takže váš laptop zostane v pohode bez ohľadu na to, ako tvrdo na ňom budete pracovať.

„Čipový balík Snapdragon 8cx otvára novú éru zariadení, ktoré sú neustále zapnuté a pripojené do internetu a ktoré vám takmer kdekoľvek umožňujú s ľahkosťou pracovať, hrať hry a robiť súčasne viac úloh,“ uviedol Steve Mollenkopf, generálny riaditeľ spoločnosti Qualcomm Incorporated. „Odmietli sme predlžovať výdrž batérie na úkor špičkového výkonu a namiesto toho sme ponúkli oboje a vytvorili výkonné zariadenie, ktoré ponúka vynikajúce mobilné výpočtové možnosti v spojení s mobilitou a konektivitou smartfónu.“

Vďaka dlhodobej výdrži batérie, ktorá dokáže na jedno nabitie napájať Galaxy Book S až 23 hodín pri nepretržitom prehrávaní videa, sa odpútate od nabíjacieho kábla. Aby vaše zariadenie pracovalo čo najefektívnejšie, optimalizuje Galaxy Book S výkon v závislosti od toho, čo robíte – takže spotrebovávate menej energie a šetríte čas na tvorivú činnosť, streamovanie, hranie a prácu. Galaxy Book S taktiež obsahuje až 1 TB rozšíriteľné úložisko, takže sa nemusíte obávať, že by ste mali nedostatok úložného priestoru.

Galaxy Book S je taktiež vybavený stereoreproduktormi štúdiovej kvality Sound by AKG spoločnosti Samsung, zatiaľ čo priestorový zvuk Dolby Atmos umocňuje a dotvára podmanivý zvukový zážitok pomocou zvukových režimov pre filmy, hudbu, hry a ďalšie.

Samsung Galaxy Book S

S podporou špičkových služieb

 

Vychutnajte si kompletné prostredie stolného počítača na novom mobilnom výpočtovom zariadení, ktoré ponúka nekompromisnú mobilitu a výkon novej generácie so systémom Windows 10. Aplikácia Váš telefón spoločnosti Microsoft zaručuje bezproblémové spojenie medzi zariadeniami Galaxy Book S a Galaxy Note10, takže môžete pristupovať k najnovším fotografiám, aplikáciám a oznámeniam a okamžite reagovať na hovory a textové správy na ktoromkoľvek zo zariadení, a zaistiť si tak deň bez problémov. Galaxy Book S taktiež umožňuje využitie cloudového úložiska Microsoft OneDrive, ktoré uchováva, chráni a zálohuje vaše súbory a sprístupňuje ich pre všetky vaše zariadenia.

S Galaxy Book S je vaše zariadenie bezpečnejšie a lepšie chránené. Vďaka gigabitovému pripojeniu prostredníctvom siete LTE vám Galaxy Book S umožňuje vyhnúť sa využívaniu nespoľahlivých verejných sietí, a predísť tak ohrozeniu vašich súkromných informácií pri prístupe do internetu. Windows Hello poskytuje funkcie okamžitého prihlásenia pomocou odtlačku prsta a zabezpečuje rýchly a pohodlný prístup k vášmu zariadeniu osobnejším spôsobom.

Dostupnosť

 

Galaxy Book S bude na vybraných trhoch k dispozícii začiatkom jesene, a to v dvoch farebných variantoch – Earthy Gold a Mercury Grey. Prípadná dostupnosť Galaxy Book S v Čechách a na Slovensku bude potvrdená neskôr.

Samsung Galaxy Book S

(Zdroj: Tlačová správa Samsung)