Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Telekom Vianoce 2019: Voľné balíky dát, dvojičky Samsung, množstvo hardvéru

Telekom Vianoce 2019: Voľné balíky dát, dvojičky Samsung, množstvo hardvéru
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Telekom štartuje vianočnú kampaň roka 2019 vo štvrtok 24. októbra 2019. V predaji budú tri varianty obľúbených dvojičiek, posilnená ponuka hardvéru s novinkami ako kávovary KRUPS, aj bonus na príslušenstvo. Nebude chýbať ani benefit pre všetkých, tentokrát vo forme extra balíka dát.

MOBIL: Voľný balík dát v novembri i decembri

 

Pre veľký úspech letnej akcie prinesie Telekom zadarmo zákazníkom ďalšie dáta. Voľný balík dát bude k dispozícii v novembri i decembri a jeho aktivácia prebieha exkluzívne v aplikácii Telekom. Každý zákazník s paušálom ÁNO, ÁNO Biznis, Happy i Bez záväzkov si ho môže aktivovať raz v mesiaci a platí do konca mesiaca. Objemy dát sú rovnaké ako v lete, od 250 MB do 25 GB.

V predvianočnej kampani môžu využívať voľný balík dát aj Easy zákazníci – k dispozícii budú mať 1 GB dát v novembri a 1 GB dát v decembri.

MOBIL: Bonus na príslušenstvo či ročný balík dát do 40 €

Novinkou vianočnej kampane 2019 je darček v podobe príslušenstva do 40 € ako odmena za aktiváciu či predĺženie paušálu ÁNO. Zákazník dostane kupón, ktorý si môže v predajni Telekomu uplatniť na nákup ochranného skla či obalu na svoj nový smartfón a doplatí 4 centy alebo cenový rozdiel. Druhá možnosť je, že zákazník využije tento kupón na kúpu ročného balíka dát na Easy (za 19 resp. 29 €). Výška kupónu je odstupňovaná podľa paušálu nasledovne:

- 40 € pre ÁNO XL a ÁNO XXL

- 25 € pre ÁNO L

- 15 € pre ÁNO S, ÁNO M, ÁNO M Data

 

MOBIL: Dvojičky k mobilným paušálom

 

Klasický bestseller Telekom Vianoc príde v novej podobe. K jednému paušálu ÁNO sa budú dať kúpiť dve zariadenia a tento rok má zákazník na výber:

- 2 smartfóny: Samsung GALAXY A70 + Samsung GALAXY A10

- Hodinky+smartfón: Samsung GALAXY Watch 42mm + Samsung GALAXY A10

- Smartfón+LEGO: Samsung GALAXY A40 + LEGO Paranormálny autobus 3000

Oba smartfóny Samsung GALAXY A70 i GALAXY A10 prídu v premiére do vianočnej ponuky Telekomu.

Ceny sú určené nasledovne:

FIX+MOBIL: Päť druhov hardvéru na výber

 

Vo vianočnej kampani 2019 má Telekom až päť silných hardvérových ponúk do vypredania zásob, a to pre zákazníkov pevných i mobilných služieb.

Novinkou sú dva kávovary. Smart kávovar KRUPS Evidence EA892D10 dokáže pripraviť 15 druhov káv a je prepojený aj s aplikáciou pre smartfóny. Zároveň bude k dispozícii aj lacnejšia verzia KRUPS Evidence EA890110.

Po veľkom úspechu z minulého roka ponúkne Telekom aj robotický vysávač, ale v novej verzii – a to iRobot Roomba i7.

 

Hráčom i rodinám do obývačky je určená hracia konzola Sony PlayStation 4 Pro. Telekom zvolil tento rok výkonnejší model aktuálnej generácie vo variante s 1TB HDD, 3 hrami (Horizon Zero Dawn, God of War, Gran Turismo Sport), PS Plus na 90 dní i PS Store kreditom 20 €.

Ani tento rok nebude chýbať 4K televízor, a to 50“ TV Samsung.

Celkovú ponuku dopĺňa ešte úplne odlišný typ hardvéru – sada Raspberry Pi 4B, ktorou Telekom pristupuje novým spôsobom ku vzdelávaniu detí.

Ceny hardvéru pre paušály ÁNO platia nasledovne:

Ceny hardvéru k pevným službám platia takto – novinkou je možnosť zobrať si jeden z nových prístrojov už od programu M:

FIX: Notebook s batohom k pevnej službe

 

Len k portfóliu pevných služieb (TV a internet) ponúkne Telekom na výber aj notebook Lenovo IdeaPad S145-14IWL so 14“ FullHD displejom, procesorom Intel i3-8145U, 4 GB RAM a 128 GB HDD. K notebook dostane zakaznik ešte aj originálnu tašku Lenovo.

(Zdroj: Tlačová správa Slovak Telekom)