Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtová nabíjačka Powered vám naraz nabije až tri Apple zariadenia

Bezdrôtová nabíjačka Powered vám naraz nabije až tri Apple zariadenia
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 3. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Logitech oznámila uvedenie bezdrôtovej nabíjacej stanice Powered 3 v 1, ktorá je navrhnutá tak, aby zvládla bezdrôtovo nabiť váš iPhone, Apple Watch i slúchadlá AirPods v jednom okamihu.

Keďže spoločnosť Apple zrušila vývoj vlastnej bezdrôtovej nabíjacej stanice AirPower, na trhu sa vytvoril priestor, ktorý sa iní výrobcovia snažia naplniť. Rovnako, ako iné pokusy o náhradu AirPower, aj nová bezdrôtová nabíjačka Powered 3 v 1 od spoločnosti Logitech ponúka dve bezdrôtové nabíjacie zóny.

Jednou z nich je stojanová podložka pre osadenie smartfónu, zatiaľ čo druhá plochá podložka slúži pre nabíjanie slúchadiel. No zo stojanu pre smartfón vytŕča ešte malá konzola, v ktorej integrovaná nabíjačka pre zavesené inteligentné hodinky Apple Watch. Vďaka tomuto celistvému riešeniu tak nabíjacia stanica Powered umožní používateľom naraz nabíjať všetky tri zariadenia od spoločnosti Apple.

Bezdrôtová nabíjacia stanica Logitech Powered 3 v 1.

Bezdrôtové nabíjacie podložky sú kompatibilné aj s technológiou Qi, takže napríklad ak vlastníte smartfón Galaxy S20 a slúchadlá Galaxy Buds Plus, môžete si ich tiež pohodlne v jednom okamihu. No je škoda, že spoločnosť Apple používa patentovanú techniku nabíjania pre svoje hodinky Apple Watch. Inak by ste nabíjaciu stanicu Powered mohli použiť naplno aj pre nabíjanie inteligentných hodiniek iných výrobcov.

Nová bezdrôtová nabíjacia stanica Logitech Powered 3 v 1 stojí 129,99 dolárov. Spoločnosť Logitech tiež oznámila aj ďalšie dve nové bezdrôtové nabíjačky pre používateľov, ktorí nepotrebujú schopnosti nabíjania 3 v 1. K dispozícii je stojanová podložka pre bezdrôtové nabíjanie smartfónu za 59,99 dolárov a klasická plochá bezdrôtová nabíjacia podložka za 39,99 dolárov.

Spoločnosť Logitech celkovo predstavila až tri nové modely bezdrôtových nabíjačiek mobilných zariadení.