Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Pásový stroj na diaľkové ovládanie uľahčí parkovanie prívesov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 4. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zaparkovať príves do tesného priestoru parkovacieho miesta alebo garáže s použitím spätných zrkadiel môže byť výzva aj pre skúseného vodiča. Na pomoc si môže zobrať navigátora, no ten nebýva vždy k dispozícii. Našťastie technológie môžu takéto parkovanie prívesov výrazne uľahčiť. Na scénu totiž nastupuje Trailer Valet RVR, čo je malé zariadenie pohybujúce sa na pásoch, ktoré prostredníctvom diaľkového ovládania spraví všetku náročnú prácu za vás.

Stroj Trialer Valet RVR je, v závislosti do modelu, vybavený dvomi alebo štyrmi kruhovými prevodovými motormi. Jeho telo je vyrobené z hliníka a k prívesu sa pripojí pomocou dodávanej závesnej gule. K dispozícii sú dva rozmery podľa typu prívesu. Pásové zariadenie sa ovláda prostredníctvom diaľkového ovládača s rádiovým prenosom s dosahom do 12 metrov.

Pásový stroj Trialer Valet RVR ovládaný na diaľku pomôže s parkovaním prívesov.

Masívne odolné pásy údajne umožnia stroju pracovať na rôznych povrchoch, ako je asfalt, štrk, tráva alebo blatová zem. Lítium-iónová batéria na jedno nabitie poskytne energiu pre 30 minút manipulácie s prívesom.

Trailer Valet RVR je dostupný v troch modeloch s hmotnosťou od 20 do 35 kg, ktoré sú schopné riadiť jednonápravové a dvojnápravové prívesy s hmotnosťou do 1 588 kg, 2 495 kg alebo 4 082 kg. Ceny sa začínajú od 2 100 dolárov za model s nosnosťou 1 588 kg až do 4 100 dolárov za najsilnejšiu verziu.

Pásový stroj Trialer Valet RVR ovládaný na diaľku pomôže s parkovaním prívesov.

Pásový stroj Trialer Valet RVR ovládaný na diaľku pomôže s parkovaním prívesov.