Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Pokit PRO: Vreckový multimeter, osciloskop a záznamník v jednom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 2. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pod názvom Pokit Pro sa ukrýva šikovné prenosné zariadenie 3 v 1, ktoré by mohlo potešiť nielen profesionálnych elektronických inžinierov, ale aj nadšencov elektroniky či domácich majstrov. Vreckové zariadenie totiž môže fungovať ako multimeter, osciloskop a záznamník nameraných údajov.

Zariadenie Pokit Pro má tvar pera a prostredníctvom dvoch sond je schopné merať rôzne hodnoty v závislosti od toho, v akom režime je nastavené. Ako multimeter, dokáže merať bežné položky, ako je napätie (od 10 mV až do 600 V DC/AC), prúd (od 1 mA až do 10 A), odpor (od 1 do 1 M Ohm), polarita, kontinuita a teplota. V režime osciloskopu meria frekvencie a zobrazuje krivky, pričom pracuje v časovej a frekvenčnej oblasti.

Vreckový multimeter, osciloskop a záznamník v jednom Pokit Pro.

Dátový záznamník má kapacitu 256 kB a môže merané údaje zaznamenávať nepretržite po dobu až šiestich mesiacov. To príde vhod najmä v prípade projektov, v ktorých sa testuje niečo z dlhodobého hľadiska. Pokit Pro má svetlo, ktoré pomôže používateľovi lepšie vidieť na to, čo práve robí, zatiaľ čo zabudovaná batéria má výdrž údajne až na 6 mesiacov meraní.

Vreckový multimeter, osciloskop a záznamník v jednom Pokit Pro.

Všetky merania si môže používateľ prezerať prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie. pomocou aplikácie pre smartfóny. Keďže sa pripája bezdrôtovo, môžete zariadenie niekde uviesť do činnosti a zobraziť údaje na diaľku.

Vreckový multimeter, osciloskop a záznamník v jednom Pokit Pro sa dá získať prostredníctvom start-up kampane na portáli Indiegogo za 85 EUR. Začiatok distribúcie je naplánovaný na jún 2020.

Vreckový multimeter, osciloskop a záznamník v jednom Pokit Pro.