Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Beurer CosyNight zmení aj studenú posteľ na pohodlné hniezdočko

Beurer CosyNight zmení aj studenú posteľ na pohodlné hniezdočko
Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
23. 4. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aj keď je predpovedané globálne oteplenie, zimy stále bývajú tuhé. Líhanie si do studenej postele, je mierne povedané nepohodlné. Ak ešte náhodou máte problém so spodným chrbtom, taká chladná posteľ vôbec nie je pre vás. Spoločnosť Beurer sa preto rozhodla uľahčiť teplomilným ľuďom život a predstavila svoje nové ohrievacie podložky pre postele.

K dispozícii sú dva modely ohrievacích podložiek Beurer UB 190 a UB 200, ktoré sa vkladajú pod prestieradlo a priamo sa upevnia na matrac postele. Následne ich riadiacu časť spárujete so smartfónom a v sprievodnej mobilnej aplikácii „Beurer CosyNight“ si potom viete nastaviť teplotu, ktorou vás vaša posteľ privíta. Podložka má dokonca dve zóny, čiže si viete nastaviť rozdielne teploty pre nohy a trup. To je dôležité najmä pre ľudí, ktorí majú problém s takzvanými studenými nohami.

Ohrievacia podložka Beurer UB 190.

Teplotných stupňov je až 9 a tak si viete teplotný komfort prispôsobiť doslova na telo. Zaujímavá je aj možnosť podložku naprogramovať. Vtedy sa v požadovaný čas ohrievanie zapne a posteľ bude čakať vyhriata presne keď si pôjdete ľahnúť. Funguje to samozrejme aj naopak, ak budete chcieť, aby sa podložka sama vypla a nehriala zbytočne celú noc, je v aplikácii možnosť nastaviť ľubovoľný čas fungovania. Pre tých, ktorí však nemajú po ruke smartfón, je tu možnosť ovládať teplotu manuálne s pomocou priloženého ovládača.

Ohrievacia podložka Beurer UB 200.

Podložky je možné získať vo viacerých veľkostiach. Pri modeli UB200 je to 200 na 90, či 200 na 100 centimetrov. Model UB190 je dostupný vo veľkosti 150 na 80 centimetrov. Nuž a čo treba určite spomenúť, je možnosť prania ohrievacej podložky v práčke. Jedinú funkciu tieto podložky však nemajú. Z takto vyhriatej postele vás samé nedostanú na chladnú cestu do práce. To sa musíte donútiť vy.

Sprievodná mobilná aplikácia Beurer CosyNight.