Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ring rozširuje portfólio hneď o dva bezdrôtové videozvončeky

Ring rozširuje portfólio hneď o dva bezdrôtové videozvončeky
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 3. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Ring, ktorá je dcérskou firmou Amazonu, oznámila prírastok dvoch nových domových zvončekov s integrovanou videokamerou, ktoré sú napájané z batérie. Do portfólia výrobcu tak pribudli modely Ring Video Doorbell 3 a Ring Video Doorbell 3 Plus.

Zrejme najzaujímavejšou funkciou je nová technológia s názvom Pre-Roll, ktorá je exkluzívne určená pre model Ring Video Doorbell 3 Plus. Vďaka nej si budú môcť používatelia pozrieť štyri sekundy čiernobieleho videozáznamu ešte predtým, ako senzory detegujú pohyb pred zvončekom. Káblové videozvončeky od spoločnosti Ring majú podobnú funkciu, no v prípade tohto bezdrôtového modelu je to novinka. Výrobca pritom tvrdí, že technológia má „len minimálny dopad na výdrž batérie“.

Ring Video Doorbell 3 Plus

Oba nové modely bezdrôtových videozvončekov majú tiež vylepšené Wi-Fi pripojenie, konkrétne dvojpásmovú 2,4 GHz A 5 Ghz Wi-Fi technológiou. Okrem toho má používateľ k dispozícii nastaviteľné zóny pohybu, ktoré dokážu detegovať pohyb do vzdialenosti o niečo viac ako 4,5 metra od vchodových dverí. Model Ring Video Doorbell 3 sa bude predávať za 199,99 dolárov, zatiaľ čo model Ring Video Doorbell Plus dostal cenovku 229,99 dolárov. Oba nové bezdrôtové videozvončeky sa dajú už teraz objednať a dostupné budú od 8. apríla.

Ring Video Doorbell 3 Plus

Spoločnosť Ring tiež predstavila nové verzie zariadení Ring Chime a Ring Chime Pro, ktoré zapájajú do zásuvky a slúžia pre hlasové notifikácie, ktoré oznamujú prítomnosť osôb pre zvončekmi a kamerami Ring. Nový model Ring Chime Pro má vstavané nočné svetlo a funguje aj ako Wi-Fi extender pre zlepšenie spojenia medzi zariadeniami z dielne spoločnosti Ring.

Nová verzia Ring Chime stojí 29,99 dolárov a nová verzia Ring Chime Pro stojí 49,99 dolárov. Predbežné objednávky sú už spustené, pričom s distribúciou sa ráta rovnako od 8. apríla.

Ring Chime Pro