Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Kuchynská batéria Moen upraví teplotu vody mávnutím ruky

Kuchynská batéria Moen upraví teplotu vody mávnutím ruky
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 1. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výrobca Moen si na CES 2022 priniesol vylepšenú bezdotykovú kuchynskú batériu. Ako už názov Smart Faucet with Motion Control naznačuje, batéria dokáže snímať pohyb rúk používateľa na zapnutie a vypnutie vodovodného kohútika. Nová verzia však umožní aj ovládanie teploty vody bez fyzického dotyku.

Používateľ si môže pomocou sprievodnej mobilnej aplikácie Moen nastaviť preferencie teploty vody a potom už len mávnutím ruky upraviť vodu z horúcej na teplú a na studenú. Inteligentná kuchynská batéria Moen Smart Faucet with Motion Control bude pritom dostupná v prevedení s kohútikom alebo bez kohútika neskôr v tomto roku za cenu začínajúcu sa od 675 dolárov.

Dizajn s kohútikom prináša štyri spôsoby vypustenia vody - pomocou kohútika, gestami rukou, cez aplikáciu Moen alebo pomocou hlasových príkazov. Verzia bez kohútika je plne ovládateľná gestami, aplikáciou alebo hlasovými príkazmi.

Mať batériu bez kohútika alebo páčky a spoliehať sa len na bezdotykové ovládanie nemusí byť vždy úplne spoľahlivé riešenie, no spoločnosť Moen uvádza odvážne tvrdenia, že jej „technológia je taká pokročilá, že sme si mohli dovoliť navrhnúť verziu kuchynskej batérie aj bez kohútika“.

Inteligentná kuchynská batéria Moen Smart Faucet with Motion Control.