Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Tréningová pomôcka Boxing Buddy vám vráti tvrdý úder

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 4. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hoci boxovacie vrecia pomáhajú boxerom zdokonaľovať ich umenie, tieto veci nekopírujú jeden kľúčový aspekt skutočného boxu. A to, že neudierajú späť. Nová tréningová pomôcka s názvom Boxing Buddy je však navrhnutá tak, aby tento nedostatok vyriešila.

Zjednodušene povedané, nastavenie Boxing Buddy pozostáva z dvoch polstrovaných robotických ramien, ktoré sa pripútajú na boxovacie vrece tretej strany v akejkoľvek požadovanej výške. To znamená, že ramená môžu byť tiež pripevnené na strom, tréningovú figurínu alebo akýkoľvek iný pevný vertikálny predmet.

Pomocou sprievodnej aplikácie pre smartfóny možno potom tréningovú pomôcku Boxing Buddy nastaviť do jedného z troch režimov. K dispozícii je režim Random Sparing Mode, v ktorom je strana, rýchlosť a frekvencia úderov robotických ramien úplne náhodná. Režim Custom Mode, umožní boxerom si predprogramovať tieto premenné, aby sa sústredili na oblasti, v ktorých potrebujú viac praxe. Posledný režim Coach Mode tréner športovca používa aplikáciu na diaľkové ovládanie robotických ramien v reálnom čase.

Robotická tréningová pomôcka pre boxerov Boxing Buddy.

Okrem toho si v rámci každého tréningového režimu môžu používatelia vybrať jednu zo štyroch úrovní obtiažnosti. Aplikácia pritom sleduje ich pokrok, keď sa dostanú výkonovo nahor cez rôzne režimy a úrovne. Celý systém má údajne váhu približne 2 kilogramy a dá sa nastaviť za pár minút. Jedno 1,5-hodinové nabitie lítium-iónovej batérie by malo vydržať až 10 hodín prevádzky.

Robotická tréningová pomôcka pre boxerov Boxing Buddy sa dá získať podporou startup kampane na portáli Indiegogo vo výške 228 EUR. Plánovaná maloobchodná cena bola stanovená na 457 EUR. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať v septembri tohto roku.

Robotická tréningová pomôcka pre boxerov Boxing Buddy.