Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lefeet P1: Všestranný podvodný skúter s modulárnym dizajnom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 3. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lefeet predstavila nový prírastok do jej produktového radu podvodných skútrov. Nový model s označením P1 je pritom opisovaný ako modulárny podvodný skúter, ktorý sa tak môže ľahko prispôsobiť pre rôzne aktivity po vodnou hladinou, či dokonca aj na nej.

Podvodný skúter Lefeet P1 sa vyznačuje modulárnym dizajnom rýchleho uchytenia, vďaka ktorému je ľahko prispôsobiteľný pre rôzne vodné športy bez potreby použitia náradia. Vďaka tejto funkcii sa tak môže podvodný skúter používať nielen na potápanie či šnorchlovanie tak, že ho používateľ drží za rukoväte pripevnené na jeho tele.

Modulárny podvodný skúter Lefeet P1.

Dá sa teda ľahko upevniť aj na vzduchovú nádrž alebo osadiť na popruhy na stehná, aby používateľ mohol mať voľné ruky a lepšie si mohol užívať dobrodružstvá pod vodnou hladinou. P1-tka sa dá navyše namontovať aj na surf, paddleboard či kajak, ktorým tak poskytne dodatočný elektrický pohon pre ešte lepšie zážitky aj nad vodou. Podvodný skúter sa pritom ovláda pomocou bezdrôtového diaľkového ovládania.

Modulárny podvodný skúter Lefeet P1.

Tento podvodný skúter s hmotnosťou len 2,3 kilogramu sa tiež ľahko skladuje a dá sa ľahko zbaliť aj do príručnej batožiny. K dispozícii je so štandardnou 100 watthodinovou batériou alebo so 160 watthodinovou XR batériou, ktorá poskytne dlhšiu výdrž. V prípade modelu s batériou XR sa pritom odomkne ďalšia úroveň rýchlosti približne 2,3 metra za sekundu. Obe verzie batérií sa dajú nabíjať pomocou štandardného kábla typu USB-C, čo uľahčuje cestovanie bez objemnej nabíjačky.

Modulárny podvodný skúter Lefeet P1.

Modulárny podvodný skúter Lefeet P1 sa dá získať podporou už financovanej startup kampane na portáli Kickstarter v sume od 719 dolárov (približne 657 euro). Plánovaná maloobchodná cena bola stanovená na 1 199 dolárov (okolo 1 096 euro). Dodávka prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať v júni tohto roku.

Modulárny podvodný skúter Lefeet P1.