Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bartner izolujte kľúčové svaly a zefektívni vaše tréningy

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 6. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pri cvičení je dôležité mať správny postoj alebo úchop, aby sa predišlo nielen prípadnému zraneniu, ale tiež to pomáha k tomu, aby bol cvik efektívny a zacielil sa na správne svalové skupiny. V posilňovni vám so správnym postojom môže pomôcť tréner, no problematické to môže byť, ak cvičíte doma. Teda až doteraz. Nové zariadenie Bartner je totiž navrhnuté tak, aby poskytlo komplexné riešenie na prispôsobenie postoja pre zlepšenie cvičebnej rutiny aj bez nutnosti zapojenia fyzického trénera.

Bartner je cvičebná pomôcka, ktorá je určená na prispôsobenie a optimalizáciu cvikov, čím sa znižuje riziko zranenia a zvyšuje sa účinnosť daného cvičenia. Na rozdiel od typického cvičebného náčinia, ktoré sa zvyčajne zameriava na špecifické cvičenia, sa Bartner prispôsobí rôznym telesným rozmerom a umožňuje používateľovi si nastaviť presné rozmery pre šírku a uhol postoja, ktoré vyhovujú jeho jedinečným fyzickým potrebám.

Cvičebná pomôcka pre nastavenie správneho postoja a úchopu Bartner.

Pre optimalizáciu cvičenia a dosiahnutie efektívnych výsledkov sa pritom používa vedecky overená metóda merania dĺžky ramien a panvy. Vďaka jednoduchej a rýchlej možnosti úpravy v intervaloch po jednom centimetri a 5-tich stupňoch, pre nohy aj ruky, si tak môže používateľ nájsť ideálny postoj pre vykonávanie cvikov, ako sú drepy, kliky či mŕtve ťahy. Možnosť nastavenia presného zúženia alebo rozšírenia postoja prispieva tiež k lepšiemu zacieleniu sa na konkrétne svalové partie. Tento všestranný pomocník pre fitness nadšencov sa pritom nielen ľahko používa, ale aj ľahko skladuje a nezaberie tak veľa miesta v izbe.

Cvičebná pomôcka pre nastavenie správneho postoja a úchopu Bartner.

Cvičebná pomôcka pre nastavenie správneho postoja a úchopu Bartner sa dá získať podporou startup kampane na portáli Kickstarter v sume od 89 dolárov (okolo 82 euro). Maloobchodná cena po skončení kampane bude 155 dolárov (asi 142 euro). Dodávka prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať v septembri tohto roku.

Cvičebná pomôcka pre nastavenie správneho postoja a úchopu Bartner.