Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inteligentná fitness obruč, ktorá sa dá jednoducho zložiť a preniesť

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ľudia, ktorí radi cvičia s fitness obručou v podstate doteraz nemali moc možností, ako presnejšie sledovať svoj fyzický výkon. Nová fitness obruč VHOOP však vďaka senzorom a Bluetooth pripojeniu poskytne používateľom všetky potrebné informácie. Navyše je obruč efektívne prenosná, pretože sa dá jednoducho rozložiť a preniesť kamkoľvek v malej príručnej taške.

Hoci je obruč zvyčajne považovaná ako hračka na detskom ihrisku alebo ako pomocník pre zúfalých učiteľov telesnej výchovy, VHOOP je inteligentný produkt, ktorý si určite obľúbia všetci, ktorí chcú urobiť niečo pre svoje brucho a boky. Výrobca prezentuje obruč ako cestu pre tých, ktorí nemajú dostatok času alebo priestoru. Obruč sa dá jednoducho rozobrať a zabaliť do malej tašky, čo uľahčí nielen prenos, ale aj samotné skladovanie obruče, napríklad v skrini.

Fitness obruč VHOOP spolupracuje s mobilnou aplikáciou vo smartfóne používateľa, s ktorou sa spája prostredníctvom Bluetooth pripojenia.

Fitness obruč VHOOP navyše spolupracuje s mobilnou aplikáciou vo smartfóne používateľa, s ktorou sa spája prostredníctvom Bluetooth pripojenia. Aplikácia slúži pre sledovanie množstva spálených kalórií počas cvičenia, používateľ si môže porovnať svoj terajší výkon s výkonmi v minulosti, alebo môže sa porovnávať a súťažiť aj so svojimi priateľmi, ktorí majú obruč VHOOP. Pre tých, ktorým chýba troška motivácie do cvičenia, má aplikácia pripravené každodenné pripomienky.

Ľudia, ktorí hľadajú aj troch viac výzvy počas točenia s obručou, môžu do spojov dielcov obruče zasunúť k tomu určené závažia. Obruč samotná je vyrobená z nepremokavého polypropylénu a je lemovaná silným kremíkom. Vo vnútri obruče je umiestnený akcelerometer spolu s batériou, ktorá na jedno nabitie vydrží až 15 dní. Batéria sa pritom do plnej kapacity nabije asi za 90 minút.

Obruč sa dá jednoducho rozobrať a zabaliť do malej tašky, čo uľahčí nielen prenos, ale aj samotné skladovanie obruče, napríklad v skrini.

Fitness obruč VHOOP je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa jej už podarilo prekonať cieľovú sumu 10 000 dolárov. Obruč sa dá získať za 69 dolárov, pričom súčasťou balenia je aj prenosná taška, USB zástrčka a súprava závaží. Ak všetko pôjde podľa plánu výrobcu, prvé kusy inteligentných obručí VHOOP by mali byť podporovateľom kampane zasielané v decembri tohto roka.

Vo vnútri obruče je umiestnený akcelerometer spolu s batériou, ktorá na jedno nabitie vydrží až 15 dní.