Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Mimoriadne skladný a šikovný bežecký pás Mini Walk

Mimoriadne skladný a šikovný bežecký pás Mini Walk
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 2. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Bežecké trenažéry sú ideálnym spôsobom ako si denne udržiavať kondíciu aj keď to počasie vonku neumožňuje. No zvyčajne sú príliš veľké a ťažké a dokážu zapratať menší byt. Čínska spoločnosť IPO Sports však vyrobila digitalizovaný bežecký pás s názvom Mini Walk, ktorý je dostatočne kompaktný, aby sa zmestil aj do malých bytov či domov, pričom splní všetky každodenné tréningové potreby, ako iné bežné bežecké pásy.

Štandardný bežecký trenažér býva robustnou a ťažkou kombináciou základne s bežeckým pásom spojenou s konštrukciou s opierkou pre lakte s veľkým digitálnym displejom. Dokonca aj skladacie trenažéry stále môžu zabrať veľa miesta a je problém s ich ukladaním v domácnosti po cvičení.

Spoločnosť IPO Sports však dokázala vytvoriť z bežeckého pásu elegantný a ľahký stroj na cvičenie s jednoduchým ovládaním. Vývojári sa pri tvorbe Mini Walk nechali inšpirovať modernou formou tenkých smartfónov. Kompaktný bežecký pás má štíhlu a štýlovú formu bežeckej základne s integrovaným digitálnym displejom bez akéhokoľvek horného rámu s veľkým displejom a lakťovými opierkami.

Kompaktný bežecký pás Mini Walk.

Výška pásu Mini Walk je len 4,7 alebo 9 centimetrov od zeme, v závislosti od strany, ktorú meriame. Celá základna má dĺžku 140 centimetrov a poskytne bežeckú plochu s rozmermi 120 x 46 centimetrov. Výhody kompaktného riešenia sú hneď na prvý pohľad jasné. Namiesto nešikovného „lapača“ prachu, ktorý zavadzia niekde v izbe sa Mini Walk dá po cvičení zasunúť pod posteľ alebo za gauč či vložiť niekam do skrine. Jeho váha je 25 kilogramov, takže by prenos mala bez problémov zvládnuť jedna osoba.

Kompaktný bežecký pás Mini Walk.

Bez ovládania na dosah ruky bude bežný zážitok s Mini Walk samozrejme odlišný od ostatných bežiacich pásov. Mini Walk totiž využíva infračervený senzorový systém na nastavenie rýchlosti. Automaticky deteguje to, že cvičiaci nastúpil na pás a spustí motor. Rozdelenie do troch zón poskytuje v prednej časti zrýchľovaciu plochu, v strednej časti stabilnú rýchlosť a v zadnej časti spomalenie. Digitálny displej v hornej časti bežeckého pásu by mal byť jasne čitateľný.

Spoločnosť IPO Sports bude predávať svoj bežecký pás Mini Walk za 200 EUR, no dátum ani dostupnosť na jednotlivých trhoch zatiaľ neboli oznámené. Bežecký pás Mini Walk si môžete pozrieť na videu tu.

Kompaktný bežecký pás Mini Walk.