Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vyhrievané rukavice Ravean vás udržia v teple aj po celý deň

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 2. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Ravean sa už niekoľko rokov venuje výrobe rôznych športových doplnkov s vykurovacím systémom, ako sú vesty, mikiny s kapucňou či vložky do spacích vakov. Tentoraz sa vývojári zamerali aj na batériou vyhrievané rukavice, ktoré okrem dostupnej ceny potešia aj svojimi schopnosťami a výrazne dlhou dobou vykurovania.

K dispozícii sú klasické prstové rukavice alebo palcové rukavice, ktorých vykurovací systém dokáže na jedno nabitie batérie poskytnúť rukám príjemné teplo po dobu až 6,5 hodiny, čo je v prenesenom zmysle celý deň na lyžiarskom svahu. Dokonca sa dajú objednať aj externé batérie, ktoré túto dobu poriadne predĺžia. Používateľ si pritom môže zvoliť z troch rôznych nastavaní vykurovania, ktoré sa dajú meniť pomocou malého tlačidla na zápästí.

Vyhrievané rukavice Ravean na jedno nabitie batérie vydržia dodávať teplo po dobu až 6,5 hodín.

Špičky prstov na rukaviciach sú prispôsobené pre ovládanie dotykového displeja smartfónu, čo je už nevyhnutnosť pre všetky moderné rukavice. Elastický kruhový remienok poslúži na spojenie rukavíc do jedného celku, ak ich potrebujete z nejakého dôvodu rýchlo odložiť, a nechcete aby vám rukavica spadla na zem. Ravean sú vyrobené z pevnej kože a vo vnútri sú vystlané 150 g syntetickým vláknom 3M Thinsulate, ktoré udržuje rukavice v teple, aj keď nie sú aktívne napájané z batérie.

K dispozícii sú klasické rukavice aj palcové rukavice s vyhrievaním.

Hoci nie sú vyhrievané rukavice Ravean ničím revolučným, svoje miesto medzi spotrebiteľmi si rozhodne nájdu. A to aj vďaka svojej nízkej cene, ktorá je viac ako konkurencieschopná. Rukavice sa dajú získať v aktuálnej start-up kampani na portáli Kickstarter za finančnú podporu v sume 169 dolárov. Vývojárom sa podarili už vyzbierať takmer 100 000 dolárov, pričom požadovaná suma bola 10 000 dolárov. Ak všetko pôjde podľa plánov, rukavice by mali byť k dispozícii v decembri 2018, čo je tak akurát na zimné radovánky.

Používateľ si môže zvoliť z troch rôznych nastavaní vykurovania, ktoré sa dajú meniť pomocou malého tlačidla na zápästí.