Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Veslársky stroj, ktorý vám domov prenesie profesionálneho trénera

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 10. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Stroje simulujúce veslovanie sú ideálnym nástrojom na cvičenie, no pokiaľ cvičíte sami doma, je ťažké zostať motivovaný. Nový stroj Hydrow rieši tento problém tak, že na displeji vysiela školenia od profesionálnych veslárov priamo z vody.

Prostredníctvom 22 palcového dotykového displeja na trenažéri Hydrow, ktorý je pripojený k internetu cez domácu Wi-Fi sieť, si používatelia môžu vybrať rôzne školenia naživo vysielané zo stredísk Charles River alebo Intracoastal Waterway. K dispozícii je tiež bohatá knižnica zaznamenaných videí s profesionálnymi trénermi. Používateľ si tiež môže pustiť video z pohľadu prvej osoby, ktoré simuluje, že vesluje priamo na rieke, alebo si vie vybrať prispôsobený tréning s v dĺžke od 5 do 60 minút.

Veslársky stroj Hydrow

Okrem toho sa dá súťažiť s používateľmi stroja Hydrow na iných miestach prostredníctvom zabudovaného mikrofónu a 2 megapixlovej kamery v displeji. Výsledky sa ukladajú so súťažnej tabuľky. Monitorovanie srdcovej frekvencie od tretích strán je zabezpečené prostredníctvom bezdrôtového pripojenia Bluetooth a ANT +.

Samotný veslársky stroj má hliníkový a oceľový rám s polymérovým telom a obsahuje mikroprocesorom ovládaný elektromagnetický odporový systém. Ten sa automaticky upravuje až 100 krát za sekundu v priebehu každého záberu. Stroj váži približne 59 kilogramov a unesie používateľov s váhou až do 170 kilogramov.

Veslársky stroj Hydrow

Veslársky stroj Hydrow je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Indiegogo, kde sa dá získať za finančnú podporu vo výške 1 299 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane je 2 655 dolárov. Treba rátať aj s členským mesačným poplatkom vo výške 38 dolárov. Stroj by mal byť k dispozícii niekedy od mája budúceho roku.

Veslársky stroj Hydrow