Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Orange a Urpiner prinesú špičkový šport do barov a reštaurácií

Orange a Urpiner prinesú špičkový šport do barov a reštaurácií
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 3. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Orange pokračuje vo svojich aktivitách pre športových fanúšikov a prichádza s ďalšími novinkami. Tie vzišli zo spolupráce s Banskobystrickým pivovarom, ktorý stojí za značkou Urpiner.

Orange po sprístupnení stanice Orange Sport prakticky pre každého (prostredníctvom aktivácie denných, týždenných, mesačných či sezónnych kupónov cez SMS, alebo novej satelitnej platformy a televízie cez internet) plánuje spoločne s Urpinerom priniesť do barov a reštaurácií tohto pivovaru Ligu majstrov, slovenskú Fortuna Ligu, českú futbalovú a hokejovú ligu či bojové športy a mnoho ďalšieho zaujímavého športového obsahu, ktorý vysiela stanica Orange Sport.

„Našou snahou je, aby bol prémiový športový obsah na Slovensku čo najdostupnejší. Stále preto hľadáme nové možnosti, aby ho mohlo sledovať čo najviac ľudí. Dohoda s banskobystrickým pivovarom bola pre nás kľúčová a sme radi, že sa Urpiner rozhodol stať sa našim partnerom a šíriť vo svojich prevádzkach exkluzívny športový obsah cez Orange Sport,” povedal generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko Pavol Lančarič.

„V tomto prípade nejde o jedinú spoločnú aktivitu. Banskobystrický pivovar už čoskoro spustí aj atraktívnu spotrebiteľskú súťaž pre konzumentov piva Urpiner a športových fanúšikov s mottom „Najlepší šport s pivom Urpiner si vychutnáš na TV Orange Sport,” hovorí Branislav Cvik, predseda predstavenstva Banskobystrického pivovaru. Bližšie informácie o súťaži sú dostupné na súťažnej plechovke piva Urpiner Premium 12 a na stránke www.urpiner.eu/orange.

V podnikoch Urpiner sa budú vysielať kombinácie Orange TV Biznis a Orange Sport Biznis určené na verejné šírenie. Každý bar tak získa presne to, čo potrebuje. Hlavným ťahákom je Orange Sport prinášajúci špičkové športové podujatia. Všetky prevádzky vysielajúce Orange TV, resp. Orange Sport budú viditeľne označené a postupne bude ich zoznam dostupný aj na www.orangesport.sk.

Ilustračné foto (Zdroj: Orange).

(Zdroj: Tlačová správa Orange)