Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Amazfit HomeStudio sleduje vašu cestu k lepšej postave

Amazfit HomeStudio sleduje vašu cestu k lepšej postave
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V dnešnej dobe je čas vzácny a tak sa do popredia dostáva domáce cvičenie. Viacerí výrobcovia sa preto snažia aplikovať najnovšie technológie tak, aby sa ľudia mohli čo najjednoduchšie a najúčinnejšie dostať do formy. Najnovšia domáca fitness výbava vám pritom pomôže s formovaním postavy pomocou bežeckého pásu a 43 palcového displeja.

Spoločnosť Huami sa spojila s firmou Studio a výsledkom ich spolupráce je domáca fitness výbava s názvom Amazfit HomeStudio, ktorá sa skladá z dvoch častí. Prvou z nich je prémiový bežecký pás s nosnosťou do 100 kilogramov, ktorého maximálna rýchlosť pohybu pásu je 20 km / h. Po oboch stranách má navyše umiestnené veľké tréningové tyče.

Domáca fitness výbava Amazfit HomeStudio.

Druhú časť tvorí obrovský 43 palcovým displejom s vysokým rozlíšením, osadený do stojanu v orientácii na výšku. V stojane je tiež zabudovaný systém priestorového ozvučenia od spoločnosti JBL. Táto kombinácia po spustení nielenže motivuje používateľa, ale tiež mu povie, čo má robiť v sérii cvičení na bežiacom páse a mimo neho. Amazfit HomeStudio poskytne používateľom rôzne cvičiace programy, ktoré obsahujú silové cviky, strečing či joga cviky. K dispozícii je viac ako 1 000 rôznych cvičení od rôznych fitness trénerov.

Domáca fitness výbava Amazfit HomeStudio.

Okrem toho, že vám obrovský displej ukáže, čo máte robiť, používa aj 3D kameru s technológiou Time of Flight (ToF), ktorá sleduje pohyby tela a dáva spätnú väzbu o tom, ako sa čo najviac priblížiť k správne vykonanému cviku, čo je šikovná pomôcka najmä pri komplikovanejších yoga pózach. Stojan s veľkou obrazovkou vyzerá podobne ako smartfón a prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie v smartfóne sa aj ovláda. Taktiež spolupracuje s rôznymi nositeľnými zariadeniami pre monitorovanie srdcovej frekvencie a fitnes náramkami Amazfit.

Výrobca zatiaľ neuviedol informácie o cene a dostupnosti.

Domáca fitness výbava Amazfit HomeStudio.