Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Podložka na cvičenie, ktorá posúva všestrannosť na vyššiu úroveň

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 5. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pandémia COVID-19 prinútila množstvo aktívnych ľudí zostať doma a tak podložka na cvičenie môže byť ideálnou výbavou pre udržanie kondície. Novinka s názvom Levigato je skladacia, odolná, stohovateľná a dostatočne univerzálna na to, aby posunula domáce cvičenie na vyššiu úroveň.

Najväčším rozdielom medzi Levigato a bežnými podložkami na cvičenie je to, že sa namiesto rolovania úhľadne skladá do kompaktného rozmeru. Vďaka integrovaným magnetom sa dá rozložiť a zložiť už v priebehu niekoľkých sekúnd, čo používateľom uľahčí jej prepravu a skladovanie. Zároveň sa fitness podložka po rozložení nezvlní. Plne rozložená meria 180 x 68 centimetrov, takže je vhodná pre používateľov so širokou škálou výšok a typov tela. Variabilná skladateľnosť im navyše prináša celý rad rôznych možností cvičenia.

Skladacia univerzálna podložka na cvičenie Levigato.

Napríklad si môže používateľ podložku čiastočne alebo úplne zložiť a vytvoriť si tak zvýšenú platformu pre kliky alebo rôzne rozťahovacie cviky. Viacero podložiek na cvičenie Levigato môže byť naskladaných na sebe, aby tak poskytli ešte vyššiu platformu. No a na rozdiel od pevných dlaždicových blokov fitness podložiek poskytuje čalúnenie Levigato a schopnosť tlmenia nárazov ideálnu kombináciu pre zaistenie toho, aby bola podložka dostatočne tvrdá pre cvičenie, ale nebola zbytočne nepohodlná.

Skladacia univerzálna podložka na cvičenie Levigato.

Nová podložka na cvičenie je vyrobená z hypoalergénnej peny, ktorá neobsahuje later a je odolná voči plesniam, baktériám a zápachom. Podložka sa dá ľahko čistiť pomocou mylda a vody. Na jednej strane sú rozmiestnené vodiace lišty, ktoré pomôžu začiatočníkom aj pokročilým cvičencom. Podložka má kanáliky pre rozptýlenie potu, takže sa počas tréningu netreba neustále utierať uterákom. Zadná strana má odolný povrch, ktorý prispieva k tlmeniu nárazov. Povrchová úprava na oboch stranách poskytne lepšiu trakciu, takže môže zabrániť potenciálne nebezpečnému pošmyknutiu.

Skladacia univerzálna podložka na cvičenie Levigato.

Skladacia univerzálna podložka na cvičenie Levigato sa dá získať prostredníctvom podpory start-up kampane na portáli Kickstarter za 89 dolárov. K dispozícii je v troch farebných prevedeniach: v matnej čiernej, piesočnej svetlo hnedej alebo v svetlo šedej farbe. Očakáva sa, že distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mohla začať niekedy v priebehu októbra.

Skladacia univerzálna podložka na cvičenie Levigato.