Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Na elektrickom surfe YuJet môžete rýchlo brázdiť hladinu až 40 minút

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 6. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Tím vývojárov zo spoločnosti YuJet navrhol zaujímavý produkt zameraný na ekologickú zábavu na vodnej hladine. Je ním elektrický surf s názvom YuJet Surfer, ktorý sa môže pochváliť nielen dlhou výdržou batérie, ale tiež poskytne možnosť si vychutnať rýchlu adrenalínovú jazdu.

Plne elektrický surf YuJet má trup vyrobený z uhlíkových vlákien s držadlami Eva a neoprénovými rukoväťami, ktoré mu pomáhajú zraziť celkovú váhu na 9 kilogramov (údaj bez batérie). Integrovaná lítium-iónová batéria je pritom označená ako vodotesná a môže vás udržať na vodnej hladine po dobu až 40 minút na jedno nabitie. Elektrický motor poháňa surf maximálnou rýchlosťou až do 38,6 km / h pri relatívne tichej jazde bez emisií, s dojazdom takmer 26 kilometrov.

Plne elektrický surf YuJet Surfer.

Bezdrôtový ovládač so spúšťou umožní nastaviť premenlivú rýchlosť s viacerými režimami výkonu vhodnými pre začiatočníkov aj skúsených surfistov. YuJet pritom počíta s tým, že práve začiatočníci sa na vode neudržia viac ako päť minút. Keď je čas ísť domov, môžu sa plutvy a batéria jednoducho odstrániť z tela e-surfu bez potreby akéhokoľvek náradia.

Plne elektrický surf YuJet Surfer.

Výrobca sa tiež snažil zabezpečiť minimálnu údržbu, s rýchlym postriekaním povrchu čistou vodou pre splavenie toho, čo je potrebné na to, aby e-surfová doska vyzerala čisto. K voliteľnému príslušenstvu patrí náhradná batéria, nabíjačka batérií a súprava kolies určených pre ľahšiu prepravu e-surfu po súši.

Nový plne elektrický surf YuJet Surfer je už k dispozícii za cenu 9 999 dolárov. To rozhodne nie je lacné, no aspoň podľa zverejneného krátkeho videa vyzerá byť jazda na ňom veľmi zábavná.

Plne elektrický surf YuJet Surfer.