Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bontrager ukrýva multifunkčný nástroj do trubky s predstavcom

Bontrager ukrýva multifunkčný nástroj do trubky s predstavcom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 8. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Značka Bontrager, patriaca pod spoločnosť Trek, predstavila zaujímavý koncept multifunkčného nástroja MTB BITS. Ako už názov naznačuje, je určený pre horské bicykle. Vďaka tomu, že je integrovaný priamo v hlavovej trubici s predstavcom bicykla, má ho jazdec stále po ruke.

Pri úvodnej inštalácii zariadenia používateľ jednoducho vytiahne kryt z trubice, na ktorej je umiestnený predstavec s riadidlami, odstráni hviezdicovú maticu v odpruženej vidlici a natrvalo ju nahradia valcovým vonkajším krytom multifunkčnej jednotky. Tá sa dodáva sa s dvoma kompresnými skrutkami rôznych dĺžok a s niekoľkými rozperami, ktoré umožňujú, aby sa kryt pohodlne zmestil do hlavovej trubice bicykla rôznej dĺžky a konfigurácie.

Multifunkčný nástroj pre cyklistov Bontrager MTB BITS.

Samotný dvojdielny multifunkčný nástroj sa potom jednoducho zasúva a vysúva dovnútra a von z krytu, takže sa dá podľa potreby rýchlo vybrať a vymeniť. Výklopný háčik na vrchnej strane umožňuje ľahké uchopenie. Medzi jeho jednotlivé nástroje patrí kladkostroj, sedem veľkostí šesťhranných imbusových kľúčov, Torx T25 skrutkovač a ploché skrutkovače. K dispozícii je tiež úložný priestor pre odloženie reťazovej spojky (dodávanej používateľom) na opravu poškodených reťazí.

Multifunkčný nástroj pre cyklistov Bontrager MTB BITS.

Na rozdiel od niektorých podobných zariadení si MTB BITS nevyžaduje, aby používatelia museli nejakým spôsobom upravovať hlavovú trubicu bicykla. Nový multifunkčný nástroj pre cyklistov Bontrager MTB BITS je už k dispozícii na stránkach výrobcu. Jeho maloobchodná cena bola stanovená na 89,99 dolárov.

Multifunkčný nástroj pre cyklistov Bontrager MTB BITS.