Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Skladací rotoped Breakaway Bike šetrí miesto ak sa nepoužíva

Skladací rotoped Breakaway Bike šetrí miesto ak sa nepoužíva
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 10. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Rotopedy môžu poskytnúť ideálnu formu domáceho cvičenia, no väčšinou sú tieto veci objemné a po tréningu môžu v miestnosti prekážať. Nový rotoped s názvom Breakaway Bike je však navrhnutý tak, aby sa dal zložiť do kompaktných rozmerov a uložiť do obalu, ktorý je približne taký veľký ako príručná batožina.

Rotoped Breakaway Bike je vyrobený z leteckého hliníka triedy T6 6061 a celkovo váži 16 kilogramov. Je vhodný pre používateľov s maximálnou hmotnosťou 136 kilogramov. Dá sa zložiť do kompaktného tvaru s rozmermi len 63,5 x 20,3 x 43,2 centimetra. Ak si chce používateľ zajazdiť, rozloží ho tak, že vytiahne jeho štyri nohy, zdvihne sedadlo a riadidlá a zvolí si požadovanú úroveň odporu na zotrvačníku poháňanom pásom. Celý proces údajne trvá menej ako jednu minútu.

Skladací rotoped Breakaway Bike.

Keďže je rotoped vybavený modulom Bluetooth, je kompatibilný s tréningovými aplikáciami na mobilných zariadeniach, ako je napríklad Zwift. Dodáva sa tiež s vlastnou sprievodnou aplikáciou pre tablety a smartfóny s operačným systémom Android a iOS, ktorá zobrazuje rôzne metriky, vrátane najazdenej vzdialenosti, kadencie šliapania do pedálov, spálených kalórií a uplynulého času tréningu. Vstavaný merač výkonu je k dispozícii ako voliteľné príslušenstvo.

Skladací rotoped Breakaway Bike.

Skladací rotoped Breakaway Bike je momentálne ponúkaný prostredníctvom start-up kampane na portáli Indiegogo. Získať sa dá za finančnú podporu v sume 339 EUR. Plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane bude približne 450 EUR. Vývojárom sa už teraz podarilo vyzbierať viac ako dvojnásobok požadovaných financií na rozbehnutie výroby, takže by nič nemalo stáť v ceste tomu, aby sa rotoped mohol dostať k podporovateľom niekedy v priebehu decembra tohto roku.

Skladací rotoped Breakaway Bike.