Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtové herné slúchadlá s najlepším potlačením hluku vo svojej triede

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 3. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Značka herného príslušenstva Turtle Beach oznámila novú vlajkovú loď bezdrôtových herných slúchadiel s názvom Stealth Pro, o ktorých sa tvrdí, že poskytujú „najefektívnejšie potlačenie hluku v herných slúchadlách“.

„Konkurenčne testované“ nastavenie aktívneho potláčania hluku (ANC) využíva štyri interné mikrofóny na zníženie úrovne okolitého hluku o 25 dB, pričom sprievodná mobilná aplikácia pre operačné systémy iOS a Android sa používa na úpravu ANC z takmer úplnej transparentnosti na plne aktívne potlačenie podľa potreby alebo používateľ môže na nastavenie týchto funkcií využiť vonkajšie otočné koliesko na slúchadlách.

Aplikácia tiež umožňuje mapovanie vlastných funkcií na koliesko a tlačidlo režimu, ladenie 10-pásmového ekvalizéra, nastavenie brány šumu, nastavenie citlivosti mikrofónu a úrovne monitorovania a tak ďalej.

Herné slúchadlá s aktívnym potláčaním hluku Turtle Beach Stealth Pro.

Slúchadlá sú vyrobené tak, aby boli pripravené na cesty a poskytli pohodlie aj počas dlhých herných relácií. Majú oceľovo vystužený hlavový most a rám, plyšové penové vankúšiky zabalené v koženkovom materiáli a vďaka patentovanej technológii by ľudia, ktorí nosia okuliare, nemali byť potrestaní otláčaním.

Kombinácia ručne ladených 50 mm Nanoclear meničov v optimalizovaných zvukových dutinách a aktívneho ladenia softvéru prichádza s prísľubom „vysoko detailnej zvukovej scény pre podmanivý 3D priestorový zvuk“. Hráči môžu komunikovať so zvyškom tímu prostredníctvom dvoch vstavaných mikrofónov alebo pripojením dodávaného mikrofónu TruSpeak. Tak či onak, nastavenie je navrhnuté tak, aby zodpovedalo hlasu hráča a údajne dokáže znížiť hluk na pozadí až o 97 %.

Herné slúchadlá s aktívnym potláčaním hluku Turtle Beach Stealth Pro.

Pre dlhšie hranie je batéria s výdržou 12 hodín odnímateľná a možno ju vymeniť za inú, ktorá je súčasťou dodávky. Ak by aj to bolo málo, 15-minútové nabitie na nabíjacej stanici poskytne až tri hodiny používania. Táto nabíjacia stanica tiež slúži ako nízkoprofilový vysielač pre bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz bez oneskorenia až do vzdialenosti 15 metrov. Technológia Bluetooth 5.1 je tiež pripravená na streamovanie hudby zo smartfónu alebo prijímanie hovorov počas hry.

Herné slúchadlá s aktívnym potláčaním hluku Turtle Beach Stealth Pro sa pripravujú na akciu na herných konzolách Xbox, PlayStation, Nintendo Switch či na počítačoch s operačnými systémami Windows alebo Mac, alebo mobilných zariadeniach za pomerne vysokú cenu 329,99 USD. Predbežné objednávky sú už spustené a globálne vydanie je naplánované na 23. apríla.

Herné slúchadlá s aktívnym potláčaním hluku Turtle Beach Stealth Pro.