Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prenosná 90-minútová práčka / sušička nepotrebuje žiadne hadice

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 5. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Eeva je malá, energeticky a vodne úsporná práčka, ktorá je navrhnutá tak, aby ju bolo možné umiestniť tam, kde by sa bežne nachádzal kôš na bielizeň, či už v spálni, kúpeľni alebo dokonca v karavane. Nemusí byť pripojená k prívodnej a odtokovej hadici a už za 90 minút dokáže vyprať a vysušiť množstvo bielizne.

Malá a relatívne prenosná práčka so sušičkou Eeva, ktorá meria 1,07 metra na výšku a 0,61 metra na šírku, zvládne vyprať a vysušiť 3 až 3,5 kilogramu bielizne. Je navrhnutá tak, aby sa dala používať na miestach, kam by ste bežne bielizeň neukladali, pracuje ticho a s horúcou vlhkosťou sa „vyrovnáva interne“, takže do miestnosti sa nevypúšťa horúci a vlhký vzduch.

Prenosná práčka so sušičkou Eeva.

Ak má používateľ k dispozícii prívodnú hadicu a odtokovú hadicu, práčka ich môže využiť na svoju prácu, rovnako ako elektrickú zásuvku na stene. No v prípade, že hadice nie sú k dispozícii v blízkosti práčky, používateľ môže naplniť takmer 10-litrový kanister z vodovodného kohútika a namiesto toho použije a neskôr vyprázdni túto vodu.

Prenosná práčka so sušičkou Eeva.

Vývojári tvrdia, že to je všetko, čo potrebuje, za predpokladu, že použijete špeciálny čistiaci prostriedok, ktorý vyvinuli. Plný cyklus prania a automatického sušenia bielizne spotrebuje len približne 300 watthodín energie, takže ak sa chystáte na dlhú cestu s karavanom, batériu to príliš nezaťaží.

Dotykový displej LCD umožňuje vyberať medzi režimami a nechýba ani aplikácia pre smartfón, prostredníctvom ktorej sa dá pozrieť, koľko vody, energie a emisií uhlíka sa ušetrilo v porovnaní s priemernou práčkou so sušičkou.

Prenosná práčka so sušičkou Eeva.

Prenosná práčka so sušičkou Eeva sa dá predbežne objednať prostredníctvom už financovanej startup kampane na portáli Indiegogo za špeciálnu cenu 828 EUR (plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane je 1 105 EUR), ktorá zahŕňa 60 pracích dávok pracieho prostriedku. Potom si môžete zaobstarať ďalšie, prípadne vám poskytnú zoznam ďalších vhodných značiek. Dodávky možno očakávať v októbri tohto roku.

Prenosná práčka so sušičkou Eeva.