Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Duálna lampa Lumex dobre osvetlí pracovný priestor a domov

Duálna lampa Lumex dobre osvetlí pracovný priestor a domov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 9. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nová stolová LED lampa Lumex Lamp sa vyznačuje dvomi samostatnými svetelnými hlavami, vďaka ktorým sa dá ľahko polohovať tak, aby dobre osvetlila požadovaný priestor. Okrem možnosti nastavenia úrovne jasu a teploty farieb si lampa prináša aj technológiu, ktorá chráni oči používateľov, ktorí zostávajú hore dlho do noci.

Duálna stolová LED lampa Lumex Lamp sa vyznačuje dvomi samostatnými svetelnými hlavami, ktoré sa dajú samostatne nastaviť do viacerých uhlov v horizontálnej rovine a spolu sa dajú nakloniť podľa potreby vo vertikálnej rovine. Pri zachovaní kompaktných rozmerov svietidla sa tak dá pokryť veľká pracovná plocha alebo naopak sa osvetlenie môže sústrediť do jedného bodu.

Duálna stolová LED lampa Lumex Lamp.

Vývojári navrhli lampu tak, aby bola ideálna na profesionálne použitie, no okrem pracovného priestoru môže rovnako dobre osvetliť aj relaxačný priestor. Lampa má akrylové tienidlo a jej telo je vyrobené z odolnej hliníkovej zliatiny.

Duálna stolová LED lampa Lumex Lamp.

V základni lampy je umiestnené dotykové ovládanie, ktoré umožní používateľovi si ľahko zvýšiť alebo znížiť úroveň jasu svetla. Tiež si môže nastaviť LED diódy tak, aby svietili od teplých až po studené a žiarivo biele farby v rozsahu 2800 až 6500 Kelvinov. K dispozícii je aj možnosť nastavenia časovača na automatické vypnutie lampy po 30 alebo 60 minútach, takže sa netreba obávať, že po skončení práce zabudnete lampu vypnúť. V základni sa nachádza aj USB nabíjací port a jej plocha navyše umožňuje 10-wattové bezdrôtové nabíjanie kompatibilných mobilných zariadení.

Duálna stolová LED lampa Lumex Lamp.

Lumex Lamp sa môže pochváliť aj technológiou starostlivosti o oči, ktorá dokáže simulovať prirodzené svetlo aj pri práci neskoro v noci. Lampa tak kopíruje jemné vyžarovanie slnečného svetla a znižuje únavu očí. Môže tak byť jediným zdrojom svetla v miestnosti, pričom antireflexná technológia sa postará o to, aby sa nevytvárali žiadne nepríjemné odlesky na obrazovke počítača alebo notebooku.

Duálna stolová LED lampa Lumex Lamp.

Duálna stolová LED lampa Lumex Lamp sa dá získať podporou už financovanej startup kampane na portáli Kickstarter. K dispozícii je za cenu 119 dolárov (približne 111 euro). Ak všetko pôjde podľa plánov výrobcu, prvé kusy by mohli byť zasielané podporovateľom kampane niekedy v priebehu decembra tohto roku.

Duálna stolová LED lampa Lumex Lamp.