Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS: Samsung Powerbot VR9000 − pokrok v upratovaní domácnosti

TS: Samsung Powerbot VR9000 − pokrok v upratovaní domácnosti
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
1. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung Electronics, svetový inovátor v oblasti domácich spotrebičov, predstavil Powerbot VR9000, robotický vysávač so skutočným sacím výkonom, ktorý vďaka pokročilým technológiám umožňuje úplne automatické a maximálne komfortné upratovanie podlahy.

Powerbot VR9000 odstraňuje obmedzenia bežných robotických vysávačov a prach skutočne nasáva. Vďaka vysokému saciemu výkonu, ktorý je zásluhou pokročilej technológie Digital Inverter až 60-krát vyššia ako u bežných robotických vysávačov, predznamenáva začiatok novej éry upratovania. Hubica s o polovicu dlhšou kefou má oveľa širší záber a zaisťuje tak rýchlejšie a efektívnejšie upratovanie. Unikátna technológia CycloneForce navyše výrazne znižuje riziko zanesenia filtrov a zaručuje vysoký výkon po dlhú dobu. Modernizovaný systém snímania FullView Sensor umožňuje rýchly a hladký pohyb vysávača pre dôkladné a účinné čistenie. Pomocou sústavy senzorov, ktoré minimalizujú slepé miesta, sa totiž šikovne vyhýba prekážkam.

„Domáce spotrebiče Samsung vždy prinášajú viac než len obyčajné uspokojenie základných potrieb spotrebiteľov. Umožňujú im užívať si každodenný život v útulnejšej domácnosti. Preto je nám obrovským potešením, že môžeme oznámiť uvedenie tohto revolučného produktu, ktorý európskym spotrebiteľom uľahčí každodenné domáce práce. Powerbot významne uľahčuje vysávanie, a preto sa určite stane nenahraditeľným pomocníkom pre každého, kto sa chce zbaviť stereotypných povinností spojených s upratovaním domácnosti,“ uviedol BK Yoon, prezident a generálny riaditeľ divízie Spotrebnej elektroniky spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Vysoký sací výkon
Jednou z najväčších výhod, ktoré Samsung európskym spotrebiteľom prostredníctvom vysávače Powerbot VR9000 ponúka, je vynikajúci sací výkon, ktorý je pri vysávaní kľúčovým kritériom.

Vďaka trom kľúčovým funkciám budú domácnosti Európanov ešte útulnejšie:
1) Inteligentná technológia Digital Inverter vytvára sací výkon, ktorý je až 60-krát vyšší ako u bežných robotických vysávačov.
2) Väčšia bubnová kefa má oveľa širší záber. Powerbot VR9000 nepoužíva bočné kefy, takže je málo pravdepodobné, že by sa do neho zamotali káble alebo vlákna koberca.
3) Vďaka revolučnej technológii CycloneForce si Powerbot VR9000 udrží vysoký sací výkon po dlhú dobu. Vytvára silnú odstredivú silu víriacu prachové častice vo vnútornej komore, čím dochádza k oddeleniu nečistôt a prachu zo vzduchu, ktoré sa následne usadzujú vo vonkajšej komore. Filter vo vysávači Powerbot VR9000 teda zostáva dlhšiu dobu čistý a bráni upchatiu vysávača.

Nebojte sa, že sa upratovanie niekde zadrhne
Spotrebitelia sa tiež nemusia báť, že by Samsung Powerbot VR9000 našli zastavený s vybitou batériou niekde medzi nábytkom, a domácnosť by tak zostala neuprataná. Tento úplne nový robotický vysávač je vybavený vysoko výkonným senzorom FullView Sensor, ktorý prístroju umožňuje lepšie rozpoznať prostredie, v ktorom sa pohybuje. Sústava senzorov pomáha v širokom uhle okolo vysávača rozpoznať aj veľmi úzke a malé prekážky, a minimalizuje tak „slepé miesta“. Vysávač sa teda môže bezpečne pohybovať po celej miestnosti a inteligentne sa vyhýba všetkým predmetom a obchádza miesta, kde by mohol uviaznuť.

Pohyb vysávača Powerbot VR9000 navyše uľahčujú kolieska Easy Pass umiestnená na bokoch prístroja. Väčšie kolieska s priemerom až 105 mm a schopnosť nadvihnúť sa až o 15 mm umožňujú vysávaču ľahko prekonať prekážky, ako sú káble alebo prahy dverí.

Vysáva, kam ukážete
Úplne unikátna funkcia vysávača Powerbot VR9000 má názov Point Cleaning. Diaľkové ovládanie s laserovým ukazovadlom umožňuje označiť určité miesto, ktoré je potrebné vyčistiť. Vysávač prejde na označené miesto a čistí ho tak dlho, kým ho ovládanie navádza. Vďaka tejto funkcii už nie je nutné prístroj prenášať za chodu tam, kde je potreba vysávať.

Navrhnuté pre lepší domov
Dômyselnému a módnemu vzhľadu vysávača Powerbot VR9000 dominujú elegantné krivky a atraktívny povrch. Inovatívny dizajn je súčasne zárukou vynikajúcich čistiacich schopností. Vysávač už nie je v klasickom okrúhlom tvare, ale v prednej časti disponuje kefou v tvare T, využívanou pri klasických podlahových vysávačov, takže je schopný starostlivo upratať celú miestnosť vrátane kútov. Priehľadná nádoba CycloneForce ukazuje, koľko prachu vysávač nazhromaždil, a možno ju ľahko od zvyšku prístroja oddeliť a vysypať do odpadkového koša.

Spotrebitelia majú na výber dva farebné varianty, ktorými môžu lepšie vyjadriť svoju individualitu. Jedným farebným variantom je Airborne Copper, ktorý kombinuje iskrivú medenú s elegantnou čiernou a bielou odkazujúcimi na silu a výkon prístroja. Druhým variantom je Deep Blue, ktorý snúbi elegantnú čiernu so žiarivo modrou vnášajúcich do domácnosti dojem chladnej elegancie.