Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Konnected Joe spája keramické grilovanie s modernou technológiou

Konnected Joe spája keramické grilovanie s modernou technológiou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 1. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Tých, ktorí uprednostňujú dizajn grilu v tvare vajíčka, by mohol zaujať gril Konnected Joe z dielne spoločnosti Kamado Joe. Ide o keramický gril, ktorého digitálne ovládacie prvky a funkcie, spolu s podporou aplikácií, pomáhajú používateľom využívať výhody keramického grilovania a zároveň uľahčujú zapálenie dreveného uhlia a udržiavanie požadovanej teploty grilu.

Konnected Joe je údajne prvý svojho druhu digitálne pripojený keramický gril, ktorý spája všetky výhody tradičného keramického pečenia s modernou technológiou a zároveň rieši bežné nepríjemnosti spojené s grilovaním, ako je zapaľovanie a ovládanie teploty.

Inteligentný keramický gril Kamado Joe Konnected Joe.

Digitálny kontrolný panel na grile zobrazuje teplotu, grafy pečenia, upozornenia, ako aj rôzne nastavenia rôznych režimov pečenia. Gril sa dá ovládať prostredníctvom Wi-Fi a sprievodnej aplikácie v smartfóne.Jednoduchým stlačením tlačidla AFS (Automatic Fire Starter – automatický zapaľovač ohňa) môže používateľ ľahko zapáliť drevené uhlie a potom už len nastavuje a kontroluje teplotu grilu a mäsa pomocou displeja a grafov. Digitálny ventilátor pritom udržiava a neustále reguluje požadovanú teplotu pomocou prúdu vzduchu.

Inteligentný keramický gril Kamado Joe Konnected Joe.

K dispozícii sú dva režimy grilovania. Automatický režim pre pečenie a grilovanie pomocou digitálneho pripojenia a manuálny režim pre tradičné grilovanie. Samotný gril má patentovaný celohliníkový komín s klapkou pre presné riadenie prietoku vzduchu. Je odolný proti dažďu a údajne nikdy neskoroduje.

Inteligentný keramický gril Kamado Joe Konnected Joe.

Patentovaná konštrukcia keramického ohniska so 6-tich kusov lepšie vzdoruje tlaku a rieši problémy poškodenia. Výškovo nastaviteľný rozdeliteľný rošt Divide & Conquer zdvojnásobuje varnú plochu a umožní pripraviť rôzne potraviny naraz a na rôznych povrchoch.

Inteligentný keramický gril Kamado Joe Konnected Joe sa predáva za odporúčanú maloobchodnú cenu 1 699 dolárov (približne 1 568 euro).

Inteligentný keramický gril Kamado Joe Konnected Joe.