Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Primax odhaľuje zaujímavé produkty pre tvorcov obsahu i hráčov

Primax odhaľuje zaujímavé produkty pre tvorcov obsahu i hráčov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 1. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Taiwanská spoločnosť Primax Electronics sa na veľtrhu CES 2024 pochválila širokou škálou prispôsobiteľných riešení pre lepšie používateľské zážitky, vytváranie obsahu, hranie hier či verejnú bezpečnosť.

Spotrebitelia čoraz viac využívajú aplikácie na živé vysielanie videa na interakciu s priateľmi, rodinou a svojimi sledovateľmi. Vďaka tomu, že sa živé vysielanie stáva bežným trendom, spoločnosť Primax sa rozhodla poskytnúť tvorcom obsahu pokročilé riešenia pre živé vysielanie, podcasting, úpravu videa a videokonferencie.

Ovládací panel pre tvorcov obsahu Primax Control Deck.

Jej zostava zahŕňa rad ovládacích panelov Control Deck a webových vysielačov Webcater pre PC alebo mobilné zariadenia, ktoré podporujú živé vysielanie aj postprodukčné aplikácie. Ovládací panel Control DECK XLR predstavuje centrum pre hráčov, streamerov, tvorcov obsahu a hybridných pracovníkov. Umožňuje kontrolu nad vysielaným obsahom v reálnom čase prostredníctvom centralizovaného ovládania s aktívnymi tlačidlovými dlaždicami pre úpravy a viacčinné možnosti automatického prepínania.

Interaktívne ovládacie prvky obsahujú tlačidlá displeja s rozlíšením 123 x 123 pixelov a veľkú oblasť kláves s rozmermi 18,5 x 18,5 mm pre pohodlné a presné vykonávanie príkazov. Flexibilné a prispôsobiteľné ovládacie prvky sa dajú prispôsobiť podľa preferencií a pracovnych postupov používateľa. O precízny zvuk sa postará XLR rozhranie s 24-bitovou vzorkovacou frekvenciou, s podporou 48 / 96 kHz pre krištáľovo čisté snímanie a prehrávanie zvuku.

Ovládací panel pre tvorcov obsahu Primax Control Deck.

Inteligentná 4K kamera Primax AI má mimoriadne čisté snímanie videa s funkciami vylepšenými prostredníctvom umelej inteligencie. Kamera tak môže automaticky sledovať používateľa a umleá inteligencia mu poskytne aj výkonné funkcie skrášľovania. Umožní tiež dynamické sledovanie medzi používateľom a prezentovaným produktom, pričom automaticky opravuje zobrazenie pre konzistentné zábery. Kamera sa pritom dá ľahko ovládať buď pomocou Bluetooth LE diaľkového ovládača alebo prostredníctvom gest rukou.

Inteligentná 4K kamera Primax AI.

Inteligentná kamera Primax AI je schopná snímať vo vysokom rozlíšení 4K pri rýchlosti 30 snímok za sekundu. Vytvára jasný a živý obraz aj v prostredí so slabým osvetlením, čo z nej robí ideálny nástroj pre videokonferencie a hranie hier.

Inteligentná 4K kamera Primax AI.

Pre hráčov si taiwanský výrobca pripravil aj štýlové bezdrôtové herné slúchadlá Primax Wireless Gaming Headset, ktoré sú k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe. Slúchadlá obsahujú odnímateľný mikrofón, ktorý používateľom umožňuje komunikovať v akomkoľvek štýle pri rôznych príležitostiach. Technológia aktívneho potlačenia hluku spoločnosti Primax znižuje nežiaduce zvuky na pozadí. Tieto bezdrôtové herné slúchadlá sú navrhnuté v ultraľahkom dizajne pre dlhodobé používanie bez pociťovania nepohodlia.

Bezdrôtové herné slúchadlá Primax.

Spoločnosť Primax oznámila aj nový inteligentný prístupový zámok WallE-S. Ten si prináša viacero možností odomykania prostredníctvom prístupových kódov, technológie 3D rozpoznávania tváre, NFC kariet, mobilnej aplikácie a tradičného kľúča. Integrovaná technológia 3D rozpoznávania tváre spoločnosti Primax zaistí okamžité rozpoznanie používateľa za menej ako jednu sekundu, pričom zachováva vysokú presnosť v dennom aj nočnom svetle. Škálovateľná infraštruktúra rozpoznávania tvárí má maximálnu kapacitu pre viac ako 10 000 tvárí, vďaka čomu je prístupový zámok ideálnou voľbou pre malé a stredné firmy.

Prístupový zámok s technológiou rozpoznávania tvárí Primax WallE-S.