Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lumi vydáva množstvo šikovných držiakov na monitory a TV

Lumi vydáva množstvo šikovných držiakov na monitory a TV
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 1. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Čínska spoločnosť Lumi pridala do svojho portfólia množstvo praktických ramien na počítačové monitory a držiakov na televízory. Okrem toho predstavila aj výškovo nastaviteľné stoly pre prácu i zábavu a ďalšie zaujímavé produkty.

Nové odolné ramená na monitory s plynovou pružinou LDT69-C012 a LDT80-C012 sa môžu pochváliť naklápacou konštrukciou, ktorá zaisťuje plynulé nastavenie motora. Ramená sa inštalujú pohodlne na vrchnej hrane stola. Ramená majú maximálnu nosnosť až 27 kilogramov a sú dostatočne silné na to, aby boli vhodné pre väčšinu plochých a zakrivených monitorov s uhlopriečkou až do 57 palcov. K dispozícii je voliteľná odnímateľná platňa na základni s USB portami pre prenos dát alebo nabíjanie mobilných zariadení.

Odolné ramená na monitory s plynovou pružinou Lumi.

K odolným ramenám sa radí aj model LDT76-C012 s flexibilným pružinovým ramenom či mimoriadne odolné modely, ktoré umožňujú konfiguráciu až dvoch monitorov. A buď vedľa seba alebo na sebe.

Odolné ramená na monitory s plynovou pružinou Lumi.

Spoločnosť Lumi pridala aj ramená na monitory pre hráčov. Model LDT61-C012L s rýchloupínacou doskou VESA má optimalizovanú štruktúru naklápania a obsahuje aj RGB LED diódy pre vytvorenie lepšej atmosféry počas hrania. K dispozícii je aj model LDR54-C012HL s pružinovým napínacím mechanizmom pre plný rozsah pohybu, ktorý má tiež integrované RGB osvetlenie.

Rameno na monitor pre hráčov s RGB podsvietením.

Pre tých, ktorí si chcú radšej oddýchnuť pri dobrom filme, si výrobca pripravil ultra tenký držiak na stenu LPA79-464, vďaka ktorému televízor zapadne bez problémov do akéhokoľvek interiéru. Tento držiak zaistí plynulý pohyb s dostatočným rozsahom náklonu +5 až -10 stupňov. Po montáži pritom bude televízor vzdialený od steny len 19,5 milimetra.

Model LPA53ML-481L je motorizovaný odolný konzolový držiak na televízor, ktorý je vhodný pre obrazovky s uhlopriečkou od 43 do 90 palcov, s hmotnosťou až do 50 kilogramov. Poloha držiaku sa dá ovládať aj na diaľku prostredníctvom aplikácie Tuya.

Inteligentný sklopný stropný držiak na televízor.

Zaujímavým prírastkom je aj inteligentný sklopný stropný držiak na televízor s výkonným motorom pre stabilitu a dlhú životnosť, ktorý si tiež prináša inteligentné diaľkové ovládanie cez aplikáciu Tuya.

Spoločnosť Lumi sa tiež pochválila praktickým 3-stupňovým dvojmotorovým výškovo nastaviteľným stolom M06-23DE a jednomotorovým výškovo nastaviteľným stolom so zásuvkou S08-22D-SWW. Ten dostal do výbavy praktický držiak na slúchadlá, porty USB-A a USB-C a integrovanú plochu v doske pre bezdrôtové nabíjanie mobilných zariadení. Tento stôl má navyše aj gyroskopický systém na vyhýbanie sa prípadným prekážkam pri zdvíhaní alebo klesaní pracovnej dosky.

Výškovo nastaviteľný stôl S08-22D-SWW.

Hráčov by mohol zasa zaujať stôl GMD12-1D Infinity Gaming Desk, ktorý rovnako disponuje držiakom na slúchadlá, no pridáva aj držiak na pohár. Stôl sa vyznačuje najmä takzvanými tunelovými RGB svetlami v nohách, ktoré predstavujú pomyselný tunel do nekonečna.

Stôl GMD12-1D Infinity Gaming Desk.