Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prenosný projektor vo veľkosti fľaše pôjde s vami kamkoľvek

Prenosný projektor vo veľkosti fľaše pôjde s vami kamkoľvek
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 10. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hoci sa mnohí vydávajú na výlety do divočiny, aby načerpali nové sily pri pohľade na prírodu a jej zvuky, sú aj takí, ktorí sa potrebujú zabaviť. Výrobca inteligentných projektorov JMGO preto uviedol na trh prenosný HD projektor, ktorý sa dá vložiť do vrecka na fľašu v batohu a môžete si ho vziať na filmové večery do kempu.

Puzdro prenosného projektora PicoFlix z hliníkovej zliatiny meria na dĺžku 24 cm a má priemer 8 cm, pričom váži 1,3 kilogramu. Prenosný projektor DLP dokáže premietať obraz v rozlíšení 1080p na uhlopriečke až 150 palcov (381 centimetrov). Jeho svetelný zdroj LED vydáva jas 450 ANSI lúmenov, čo stačí na sledovanie vecí po zotmení.

Prenosný inteligentný projektor JMGO PicoFlix.

Na cestách si budete musieť nájsť miesto, kde budete môcť použiť smartfón ako mobilný hotspot, aby ste sa mohli pripojiť k zabudovaným streamovacím službám, ale doma sa môžete pripojiť k routeru a využiť výhody služby Google TV. Tá zahŕňa priamy prístup k službám Netflix, Prime Video a YouTube z diaľkového ovládača, ako aj k tisícom aplikácií prostredníctvom obchodu Play.

Prenosný inteligentný projektor JMGO PicoFlix.

Zariadenie PicoFlix je vybavené rozhraniami Wi-Fi 6 a Bluetooth 5.4 a k dispozícii je aj rozhranie HDMI na pripojenie káblov k mediálnym zdrojom a porty USB na pripojenie k flashdisku. Vnútorná batéria s kapacitou 10 000 mAh vydrží podľa odhadov až 4,5 hodiny prehrávania v ekologickom režime (k dispozícii sú tri režimy napájania), než ju bude potrebné nabiť cez USB-C, alebo 7 hodín pri používaní zariadenia ako Bluetooth hudobného prehrávača cez 10 W reproduktor.

Prenosný inteligentný projektor JMGO PicoFlix.

Prístroj obsahuje otočný stojan, ktorý sa otáča o 127 stupňov na flexibilné umiestnenie, zatiaľ čo funkcie na úpravu obrazu v reálnom čase, ako je automatická korekcia lichobežníkového skreslenia, „bezstratové priblíženie“ a prispôsobenie obrazovky, pomáhajú udržať ostrý obraz. Zabudovaná ochrana očí zníži intenzitu lúča, keď niekto prekročí jeho dráhu.

Prenosný inteligentný projektor JMGO PicoFlix je teraz k dispozícii za cenu 599 USD (približne 552 EUR).

Prenosný inteligentný projektor JMGO PicoFlix.