Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Sound Blaster FRee: Vodeodolný Bluetooth reproduktor

Sound Blaster FRee: Vodeodolný Bluetooth reproduktor
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 9. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Dvojsmerný bezdrôtový reproduktor Sound Blaster FRee s hlasným rozsiahlym stereo zvukom o šírke 360 stupňov a silnými basmi, vstavaným MP3 prehrávačom s hlasitým odposluchom je dostatočne malý na to, aby sa zmestil aj do tašky.

Najnovší multifunkčný prenosný Bluetooth reproduktor s dvoma neodymovými meničmi a duálnymi pasívnymi radiátormi, ktoré ponúknu masívny zvuk so silnými basmi. Vďaka duálnemu prehrávaniu môže byť reproduktor Sound Blaster FRee položený horizontálne pre široké stereo vyobrazenie zvuku alebo vertikálne pre 360 ° zvuk.

Tento ľahký, ale výkonný reproduktor sa môže pochváliť kompaktným valcovitým telom malej veľkosti, čím sa pohodlne zmestí do ruky alebo do tašky, takže svoju hudbu si budete môcť prehrávať kdekoľvek pôjdete. Odteraz si každý bude môcť vychutnať úžasnú hudbu doma, v práci, pri hre a dokonca aj pri bazéne, nakoľko reproduktor Sound Blaster FRee je odolný proti prskajúcej vode.

Creative, reproduktor, bezdrôtový reproduktor, Sound Blaster FRee, FRee, Bluetooth, technológie, novinky

Reproduktor Sound Blaster FRee má rozsiahle možnosti pripojenia. To znamená, bezdrôtové Bluetooth rozhranie pre smartfóny a tablety, USB pripojenie pre PC alebo Mac, rovnako ako aj možnosť analógového pripojenia cez Aux-in. Reproduktor má navyše zabudovaný mp3 prehrávač pre samostatné prehrávanie hudby s možnosťou až 32GB pamäťovej microSD karty.

Užívatelia si môžu jednoducho vymieňať microSD karty s rôznou hudbou podľa nálady. Taktiež si môžu svoju hudbu na microSD karte zotriediť do rôznych priečinkov a jednoducho celú zložku preskočiť jedným dotykom. Bezdrôtový reproduktor Sound Blaster FRee tiež funguje aj ako hands-free cez Bluetooth alebo aj na hlasitý odposluch, keď je spárovaný so smartfónom, pričom umožňuje vychutnávať si hudbu a filmy bez rušenia pri zdvíhaní hovorov.

Creative, reproduktor, bezdrôtový reproduktor, Sound Blaster FRee, FRee, Bluetooth, technológie, novinky

Reproduktor Sound Blaster FRee je naložený celou radou funkcií:

• IPX4 odolnosť voči ošpliechaniu vodou chráni Sound Blaster FRee a umožňuje vziať si svoju hudbu k bazénu, na bycikel alebo aj do sprchy.

• Ľahký, ale výkonný reproduktor Sound Blaster FRee s váhou okolo 0,4kg z neho robí jednoznačne ľahko prenosný reproduktor.

• Široko rozsiahle stereo v horizontálnej polohe ponúka užívateľovi veľmi dobre vyvažený zvuk s plným rozsahom detailov.

• 360-stupňový zvuk vo vertikálnej polohe umožňuje užívateľovi extrémny výkon úžasného zvuku v každom smere. Užite si párty bez obmedzenia priestoru.

• LOUD režim okamžite zvyšuje hlasitosť a priestorovosť zvuku s jednoduchým stlačením tlačidla vyplní priestor masívnou hudbou.

• Výkonné basy pumpuje cez duálne pasívne radiátory produkujúce dynamický výsledok s extra údermi.

Creative, reproduktor, bezdrôtový reproduktor, Sound Blaster FRee, FRee, Bluetooth, technológie, novinky

• Zabudovaný MP3 prehrávač s ovládacími prvkami prehrávania na reproduktore Sound Blaster FRee umožňuje užívateľom pohodlne prehrávať až 10 000 skladieb vo formáte MP3 na jednej microSD karte, bez toho aby ste museli ovládať smartfón alebo boli pripojení k nejakému zdroju hudby. Úplne jednoducho vymeníte microSD karty s rôznymi playlistmi hudby pri rôznych príležitostiach.

• Hlasný a jasný hands-free posluch vďaka funkcii HD Voice poskytuje jasné telefónne hovory pre súkromné alebo biznis telefonáty počas spárovania telefónu cez Bluetooth. Prepínanie medzi hovormi a hudbou zvládnete bez námahy – hudba sa automaticky vypne pri prichádzajúcom hovore a po ukončení hovoru sa hudba automaticky znova spustí.

• Technológia Bluetooth 4.0 s podporou SBC a FastStream kodekov oslobodzuje užívateľa od obmedzujúcich káblov a pritom ponúka úžasný vysoko kvalitný stereofónny zvuk bezdrôtovo.

Creative, reproduktor, bezdrôtový reproduktor, Sound Blaster FRee, FRee, Bluetooth, technológie, novinky

• USB pripojenie pre bezstratové streamovanie hi-fi digitálneho zvuku z PC alebo Mac-u a pre inteligentné spracovanie zvuku Sound Blaster cez SBX Pro Studio™.

• SBX Pro Studio audio príslušenstvo po pripojení k PC alebo Mac-u cez USB rozhranie umožňuje výber zvukových profilo plus plné prispôsobenie zvuku tak, aby vyhovoval preferenciám užívateľa pri počúvaní hudby.

• Až 10 hodín prehrávania sľubuje väčšiu zábavu na cestách. Dobíjateľná lítium-iónová polymérová batéria sa dokáže veľmi rýchlo nabíjať cez USB.

• K dispozícii v štýlovej čiernej alebo bielej farbe.

Prenosný Bluetooth reproduktor Creative Sound Blaster FRee je k dispozícii za cenu 99,99 EUR.

Creative, reproduktor, bezdrôtový reproduktor, Sound Blaster FRee, FRee, Bluetooth, technológie, novinky

(Zdroj: Tlačová správa Creative)