Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

CES 2016: Šéf Intelu prezradí, kam nás posunie Internet vecí

CES 2016: Šéf Intelu prezradí, kam nás posunie Internet vecí
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 10. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Asociácia výrobcov spotrebnej elektroniky (Consumer Electronics Association, v skratke CEA) oznámila meno významnej osobnosti, ktorá vystúpi spomedzi prvých rečníkov v úvodných prednášok na výstave CES 2016.

Stane sa ním Brian Krzanich, CEO spoločnosti Intel, ktorý dostane priestor na prednášku na výstave spotrebiteľských technológií CES 2016 v Las Vegas, v americkom štáte Nevada. Výstava sa uskutoční od 6. do 9. januára.

Brian Krzanich, CEO Intel

Prednáška je naplánovaná na 18:30 miestneho času, v utorok, 5. januára v priestoroch Venetian Palazzo Ballroom. Počas výstavy CES 2015 Krzanich zdieľal jeho víziu ako sa bude vyvíjať segment výpočtovej techniky nasledujúcich 20 rokov.

Budúci rok na CES 2016 sa Krzanich zameria na vzrušujúce nové spôsoby, ako sa svet spotrebiteľov premieňa prostredníctvom rozrastania vplyvu technológií a ich prínos umožnený touto transformáciou. Súvisí to aj s tým, že bude Internet vecí (Internet of Things, v skratke IoT) patriť medzi hlavné témy výstavy CES 2016.

Brian Krzanich pôsobí ako výkonný riaditeľ a ako člen predstavenstva spoločnosti Intel od 16. mája 2013. V jeho kariére postupoval cez sériu technických a vedúcich funkcií v spoločnosti Intel, naposledy slúžil ako prevádzkový riaditeľ.