Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Technologické novinky z CES Unveiled tento rok aj v Prahe

Technologické novinky z CES Unveiled tento rok aj v Prahe
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 3. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Consumer Technology Association (CTA), v minulosti figurujúca pod názvom Consumer Electronics Association (CEA), oznámila pokračovanie svojej série podujatí CES Unveiled vo Francúzsku, kde sa už po štvrtý krát za sebou uskutoční CES Unveiled Paris. Nás môže potešiť správa, že vôbec prvýkrát v histórii sa bude konať takáto akcia aj u našich susedov, v hlavnom meste Českej republiky, pod názvom CES Unveiled Prague.

Tohtoročná séria podujatí CES Unveiled odštartuje udalosťou CES Unveiled Prague, ktorá sa uskutoční vo štvrtok 20. októbra 2016. O pár dní neskôr, v utorok 25. októbra 2016, bude nasledovať CES Unveiled Paris.

Prelomové novinky a štúdie globálneho trhu budú zaradené medzi hlavné konferencie v programe počas prvej polovice dňa na týchto podujatiach. Nasledovať bude exhibícia vystavovateľ. Vplyvné technologické spoločnosti a média budú môcť vidieť a skúsiť prelomové inovácie pochádzajúce od globálnych značiek alebo začínajúcich start-up spoločností.

„Každý rok prehodnocujeme globálny technologický dopad v cieľových trhoch, čo nám pomáha sa rozhodnúť, kde sa budú konať podujatia CES Unveiled. Podnikavý duch Francúzska v technologickom ekosystéme prostredníctvom inovatívnych miest a technologických parkov nám uľahčil rozhodnutie o návrate podujatia do Paríža aj tento rok,“ povedal Gary Shapiro, prezident a CEO, Consumer Technology Association.

CES, CES Unveiled, CES Unveiled Paris, CES Unveiled Prague, Consumer Technology Association, CTA, Česká republika, Európa, Francúzsko, Paríž, podujatie, Praha, technológie, výstava, novinky, technologické novinky, inovácie, recenzie, prvé dojmy

„V minulom roku bolo podujatie v Paríži už preplnené a tak k nemu tento rok pridávame aj Prahu, ktorá bude slúžiť ako centrum pre trh strednej a východnej Európy. Praha je sľubným mestom v tesnej blízkosti ďalších technologických oblastí a my sa už tešíme na to, čo bude tento región prezentovať na tohtoročnom podujatí.“

Podujatia CES Unveiled poskytujú vystavovateľom, médiám a lídrom v technologickom odvetví z celého sveta možnosť stretnúť sa na jednom mieste, ktoré tvorí strategické prepojenie s najnovšími technológiami. Tieto podujatia dodávajú vystavovateľom možnosť sa prezentovať a pripraviť sa vopred na hlavnú medzinárodnú výstavu CES, ktorá sa koná začiatkom každého roka v americkom Las Vegas.

Počet francúzskych firiem na výstave CES sa strojnásobil v priebehu posledných dvoch rokov, od 71 vystavovateľov v roku 2014 na 216 v roku 2016.

CES Unveiled Prague umožní inovatívnym spoločnostiam z celej Európy predviesť svoje najmodernejšie technológie širokému spektru médií, a môže ich aj vďaka tomu posunúť medzi elitu vystavovateľov CES.