Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové vysávače Samsung pre ešte pohodlnejšie vysávanie

Nové vysávače Samsung pre ešte pohodlnejšie vysávanie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 6. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak predstavuje dva nové vysávače z najnovšieho radu Samsung Anti Tangle Cyclone – dvojkomorové cyklónové vysávače s turbínkou, ktorá je umiestnená v nádobe na nečistoty. Vysávače sú navyše vhodné aj do domácností alergikov. Ide o prvé vysávače, ktoré využívajú turbínu na kvalitnejšiu separáciu nečistôt.

„Naše najnovšie Samsung Anti Tangle Cyclone vysávače sú ideálnou voľbou pre všetky domácnosti. Vďaka kompaktnému tvaru, nízkej hmotnosti, technológii odstreďovania nečistôt s turbínkou a ďalším inováciám si určite nájdu spokojných zákazníkov. Navyše majú certifikáty potvrdzujúce ich vhodnosť pre alergikov,“ uviedol Tomáš Brida, produktový manažér pre malé domáce spotrebiče v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Nové dvojkomorové cyklónové vysávače Samsung využívajú turbínu pre kvalitnejšiu separáciu nečistôt

Špeciálna patentovaná turbínka zabezpečí, že povysávané vlasy sa nezamotávajú na filtri a čistenie nádoby na odpad je tak jednoduchšie ako v minulosti. Nádobu s povysávanými nečistotami stačí jednoducho vybrať z tela vysávača a vysypať bez nutnosti vystrihávania zamotaných chlpov a vlasov. Zároveň sa tak minimalizuje akýkoľvek kontakt s nečistotami, ako tomu bolo v minulosti. Turbínka zároveň zabezpečuje konštantný sací výkon po dlhší čas prevádzky bez potreby neustáleho vysýpania nečistôt z nádoby o veľkosti 2,0 l. Jej implementovaním sa zároveň zvýšil aj sací výkon až na 220 W. Nízka hlučnosť dosahuje intenzitu len 78 dB.

Sacia trubica cyklónových vysávačov Samsung je vybavená rotačnou kefou Tangle Free Tool

Zmenou prešla aj nová sacia hubica s prepínaním na tvrdé a kobercové povrchy s rotačnou kefou Tangle Free Tool. Vďaka oddelenej štruktúre prúdenia vzduchu neprichádza vrtuľa vytvárajúca podtlak do kontaktu s nečistotami a končia bez prekážok v nádobe na odpad. K vysávaču sa dodáva tiež sacie príslušenstvo 3v1 – hubica do škár, na prach a na čalúnenie.

Model VC07K51G0HG/GE navyše disponuje elektronickou signalizáciou naplnenia nádoby na nečistoty a bezdrôtovým diaľkovým ovládaním na rukoväti.

Modely cyklónových vysávačov Samsung VC07K51E0VB/GE a VC07K51G0HG/GE patria do energetickej triedy A

Súčasťou nových vysávačov sú aj umývateľný filter a mikrofilter. Zároveň sú vhodné pre alergikov, čo potvrdzujú aj certifikáty BAF a SLG.

Nové vysávače Samsung Anti Tangle Cyclone s turbínkou patria do energetickej triedy A a vyznačujú sa účinnosťou čistenia koberca C, tvrdých povrchov A a emisií prachu A.

Model VC07K51E0VB/GE bude v predaji koncom júna v sieťach Nay, Euronics TPD a Samsung Galériách za odporúčanú cenu 249 € s DPH, model VC07K51G0HG/GE bude v predaji koncom júna v sieťach Datart, Elektro world a Alza za odporúčanú cenu 289 € s DPH.

Špeciálna patentovaná turbínka u vysávačov z radu Samsung Anti Tangle Cyclone zabezpečí, že povysávané vlasy sa nezamotávajú na filtri

(Zdroj: Tlačová správa Samsung)