Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové reproduktory LG pre aktívny životný štýl vytŕčajú z davu

Nové reproduktory LG pre aktívny životný štýl vytŕčajú z davu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 8. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Obrazne takmer každý deň sa na trhu objavia bezdrôtové reproduktory s technológiou Bluetooth. Najnovší rad bezdrôtových reproduktorov od spoločnosti LG s označením PH1, PH2, PH3 a PH4 zaujmú svojim dizajnom a od ostatných reproduktorov na trhu sa snažia odlíšiť zabudovaným rozličným LED osvetlením či odolnosťou voči vode.

PH1

 

Prvý z reproduktorov, model PH1 slúži aj ako osvetlenie, ktoré mení farby pre navodenie pocitu nálady. Je ideálny pre umiestnenie vo všetkých miestnostiach v domácnosti. Ľahký a prenosný Bluetooth reproduktor s hand-free funkciou hlasového telefónu je možné použiť aj ako nočné svetlo. Výdrž zabudovanej batérie je púť hodín. Reproduktor PH1 sa nachádza v zadnej časti obrázku.

Bezdrôtové reproduktory LG PH1 (v zadnej časti) a LG PH2 (vpredu)

PH2

 

Reproduktor LG PH2 s výkonom 2,5 W je najmenší zo štvorice noviniek. Váži 227 gramov a je špeciálne navrhnutý pre cyklistov a turistov, ktorí si chcú vziať obľúbenú hudbu so sebou na svoje cesty. Aj preto je reproduktor odolný proti striekajúcej vode a mal by byť dostatočne „pružný“, aby zvládol vonkajšie podmienky. Pripojený popruh slúži k jednoduchému zaveseniu reproduktora na batoh alebo na bundu.

Životnosť batérie na plné nabitie je udávaná na asi šesť hodín. Používateľ môže s Bluetooth prepojiť až dve zariadenia naraz a vytvoriť si tak stereo prehrávanie. K dispozícii je tiež klasický vstup pre pripojenie starších zariadení, ktoré nemajú bezdrôtové pripojenie. Reproduktor PH2 sa nachádza v prednej časti obrázku.

Bezdrôtové reproduktory LG PH1 (v zadnej časti) a LG PH2 (vpredu)

PH3

 

Bezdrôtový reproduktor LG PH3 má výkon 3 watty a je vyrobený v tvare stolnej lampy. S rozmermi 8,9 x 12,4 centimetra je reproduktor dostatočne kompaktný a dá sa ľahko presúvať z miesta na miesto. Kruhový svetlený LED pás z reproduktora PH2 bol nahradený väčším svetlom umiestneným na hornej časti reproduktora.

V popredí: Bezdrôtový reproduktor LG PH3

Svetlo sa dá spúšťať v piatich režimoch a reproduktor je vybavený aj jedným pasívnym radiátorom pre basy. Výdrž batérie je udávaná na až 10 hodín prevádzky, no reproduktor PH3 stráca odolnosť voči striekajúcej vode a robustnejšiu konštrukciu. Veď aj tak by mohol byť najčastejšie umiestnený na nočnom stolíku.

PH4

 

Posledný bezdrôtový reproduktor LG PH4 má výkon 16 wattov a kombinuje to najlepšie z oboch svetov. Je odolný voči vode a kompatibilný popruh ho umožňuje zavesiť na batoh pre počúvanie hudby pri vonkajších aktivitách.

Bezdrôtový reproduktor LG PH4

PH4 sa od ostatných reproduktorov líši v tom, že má dva reproduktory a je vybavený oveľa silnejším zosilňovačom. Pre intenzívnejší zážitok z počúvania hudby nechýbajú ani duálnymi pasívnymi radiátormi pre ešte lepšie basy. Výdrž batérie je obmedzená na 10 hodín prevádzky.

Zatiaľ zo strany spoločnosti LG nepadlo žiadne slovo o cenách a dostupnosti, no reproduktory by sa zrejme mali objaviť začiatkom septembra aj na výstave IFA 2016 v Berlíne.

Spoločnosť LG predstavila nové bezdrôtové Bluetooth reproduktory PH1, PH2, PH3 a PH4

Spoločnosť LG predstavila nové bezdrôtové Bluetooth reproduktory PH1, PH2, PH3 a PH4