Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Svetová výstava CES® inovovala vlastnú mobilnú aplikáciu

Svetová výstava CES®  inovovala vlastnú mobilnú aplikáciu
Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
14. 12. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Keďže s príchodom Nového roka 2017 spoznajú fanúšikovia technológií a inovácií trendy pre nasledujúci rok, americké Las Vegas bude niekoľko dní hostiteľom pre asi 50 tisíc profesionálov z technologických či novinárskych kruhov z približne 150 zemí sveta. Tohto významného podujatia sa zúčastnia všetky vedúce globálne technologické spoločnosti z celého sveta, vládne inštitúcie a médiá.

Na výstavu  CES ® 2017, ktorá je najväčšou svojho druhu, sa chystajú vystavovatelia z 57 krajín. Oproti minulému ročníku CES ® 2016 je to očakávaný nárast počtu vystavovateľov o 9 percent. Očakáva sa predstavenie až 600 nových Startupových projektov, na ktorých participuje 33 krajín. Medzi nimi sa po prvý krát predstavia projekty so susednej Českej republiky, Holandska, Nového Zélandu a z Ukrajiny.

CES® 2017 AppPodujatie CES je však aj ohromujúcou príležitosťou pre nadviazanie obchodných partnerstiev v medzinárodnom rozmere, ako aj pre zdieľanie vzájomných skúseností medzi spoločnosťami na poli medzinárodného obchodu. Súčasťou výstavy bude Global Technology Marketplace, ktorý ponúka medzinárodnú databázu na hľadanie nových trhov, vyhľadávanie potenciálnych partnerov ako aj orientáciu medzi konkurenčnými spoločnosťami. Na tomto mieste sa stretne až 900 vystavovateľov z celého sveta.

Zaujímavosťou je, že pre ohromujúce rozmery celého podujatia, spustili organizátori mobilnú aplikáciu CES® 2017, pre ľahšiu orientáciu medzi vystavovateľmi, výstavnými plochami, tlačovými udalosťami, mediálnymi udalosťami, konferenciami a sprievodnými podujatiami.

Aplikácia je k dispozícii pre Apple a Android, a čoskoro ho doplní podpora Windows Phone. Prepracovaná verzia okrem kompletného zoznamu vystavovateľov ponúka a aj 3D mapy výstaviska, s možnosťou navigácie podľa preferencií, ako aj konektivitu s ostatnými používateľmi aplikácie.

Redakcia Techpedia.SK ju už má nainštalovanú, aby sme sa orientovali tým správnym smerom a mohli vám zo svetového výstaviska priniesť všetko podstatné.