Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtový audio systém LG Tone Studio sa nosí okolo krku

Bezdrôtový audio systém LG Tone Studio sa nosí okolo krku
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 12. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Posledným prírastkom audio nositeľnej techniky od spoločnosti LG je bezdrôtový systém s názvom Tone Studio, ktorý obsahuje priestorové dynamické reproduktory a používateľ ho nosí okolo krku, ako taký prívesok. Spoločnosť predstaví svoju novinku už budúci mesiac na veľtrhu CES 2017, spolu so zariadením Tone Free, ktoré uloží a nabíja bezdrôtové slúchadlá taktiež priamo na krku nositeľa.

LG Tone Studio je prenosný reproduktor v tvare podkovy, ktorý je vybavený dvomi širokopásmovými reproduktormi umiestnenými na vrchole zariadenia a dvomi reproduktormi vloženými na jeho koncoch. Vďaka tomuto rozmiestneniu by sa, podľa vyjadrenia spoločnosti ,mal docieliť pocit priestorového ozvučenia pri počúvaní audia cez zariadenie uložené okolo krku používateľa. Tone Studio je určené pre osobné počúvanie filmov, video hier alebo streamovanej hudby.

Spoločnosť LG predstavila nový zvukový systém Tone Studio, ktorý sa nosí okolo krku a dokáže reprodukovať priestorové ozvučenie

Toto nositeľné zariadenie nie je určené na ranné behanie či prechádzky, ale skôr kladie dôraz na pohodlie a kvalitu zvuku pri počúvaní v domácnosti. Zvukový systém Tone Studio bol pritom navrhnutý s pomocou odborníkov na filmový zvuk DTS a zariadenie sa môže pochváliť kvalitným digitálno-analógovým prevodníkom (DAC). Tone Studio tiež prináša funkciu „Dual play“, ktorá umožňuje pripojenie dvoch audio „náhrdelníkov“ pre zdieľanie zvuku z rovnakého zdroja.

LG Tone Free je nositeľné zariadenie, ktoré sa nosí okolo krku, a ktoré slúži pre uloženie a nabíjanie bezdrôtových slúchadiel

Druhým nositeľným zariadením okolo krku je LG Tone Free so sadou slúchadiel do uší. Zariadenie slúži na uloženie a nabíjanie plne bezdrôtových slúchadiel v čase, keď ich používateľ nemá v ušiach. Tone Free vie vibrovať a upozorniť tak nositeľa na prichádzajúce hovory a textové správy z mobilného telefónu, či dokáže rozoznávať hlasové príkazy pre prijatie alebo zamietnutie hovoru.

Spoločnosť LG zatiaľ nevydala žiadne informácie o cenách a dostupnosti týchto nových audio wearables, no viac detailov sa možno dozvieme už počas veľtrhu CES 2017, ktorý sa začína 5. januára v americkom Las Vegas.

LG Tone Studio je vybavené digitálno-analógovým prevodníkom