Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

BIO-key: Bezpečný prístup cez prenosné čítačky odtlačkov prstov

BIO-key: Bezpečný prístup cez prenosné čítačky odtlačkov prstov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Biometrická autentifikácia používateľa cez čítačku prstov nie je žiadnou novinkou, dnes sa používajú vo veľkej miere nielen v notebookoch, ale aj v smartfónoch či tabletoch. Čo však robiť, ak máte zariadenie, ktoré túto funkciu nemá? Môžete sa spoľahnúť na prístupové heslo či PIN, alebo skúsiť novinku v podobe rôznych doplnkových čítačiek odtlačkov prstov od spoločnosti BIO-key.

BIO-Key pôsobí na trhu ako inovatívny poskytovateľ biometrických softvérových a hardvérových riešení, a tento rok priniesol na výstavu CES hneď niekoľko nových produktov pre používateľov, ktorí majú záujem využívať výhody bezpečnej biometrickej autentifikácie.

FreePass je mobilná čítačka odtlačkov prstov s portom USB pre zariadenia s operačným systémom Windows. Môže sa stať ideálnym nástrojom pre používateľov, ktorí chcú využívať biometrickú bezpečnosť a pohodlie na viacerých zariadeniach súčasne, kdekoľvek sa nachádzajú.

Prenosná čítačka odtlačkov prstov FreePass

Visacie zámky TouchLock prinášajú biometrické zabezpečenie vašich vecí cez čítačku odtlačkov prstov. Model TouchLock BLE pritom spolupracuje s mobilným telefónom prostredníctvom prenosovej technológie Bluetooth.

Visacie zámky s čítačkou odtlačkov prstov TouchLock

SidePass je kompaktná, mobilná a odolná čítačka odtlačkov prstov v štvorcovom tvare, určená pre zariadenia s operačným systémom Windows. Používateľom poskytne overenie prístupu cez jediný dotyk po povrchu čítačky a dokáže nahradiť prístupové heslá a PIN kódy.

Prenosná a odolná čítačka odtlačkov prstov SidePass

Vývojári v BIO-key nezabudli ani na ochranu mobilných zariadení s operačným systémom Android, pre ktoré si pripravili prenosnú čítačku odtlačkov prstov Q-180 Touch, ktorá sa pripája prostredníctvom microUSB portu.

Prenosná čítačka odtlačkov prstov Q-180 Touch pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android