Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Séria slúchadiel Sony EXTRA BASS má už aj model s potlačením ruchov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Na veľtrhu CES 2017 oznámila spoločnosť Sony štyri nové slúchadlá z produktovej línie EXTRA BASS. Vlajkovou loďou sa stali Bluetooth slúchadlá MDR-XB950N1, ktoré sa môžu pochváliť technológiou pre aktívne potláčanie okolitých ruchov.

Bezdrôtové slúchadlá Sony MDR-XB950N1 s integrovaným mikrofónom majú vstavanú batériu, ktorá poskytne výdrž až 22 hodín počúvania. Sú ľahko zložiteľné a hlavým ťahákom je samozrejme použitie technológie pre aktívne potláčanie okolitých ruchov. Ich „slabší“ brat, bezdrôtové Bluetooth slúchadlá MDR-XB950B1 majú výdrž batérie „len“ 18 hodín, a sú ochudobnené práve o technológiu pre potláčanie ruchov.

Bezdrôtové Bluetooth slúchadlá Sony MDR-XB950N1 s technológiou pre aktívne potláčanie okolitých ruchov

Používatelia bezdrôtových modelov slúchadiel MDR-XB950N1 a MDR-XB950B1 môžu vyladiť zvuk, a nastaviť úroveň už aj tak sýtych basov, prostredníctvom mobilnej aplikácie Sony Connect pre zariadenia s operačným systémom iOS a Android. Samozrejme u modelu MDR-XB950N1 si cez aplikáciu vedia používatelia aktivovať alebo deaktivovať funkciu pre potláčanie okolitých ruchov.

Slúchadlá Sony MDR-XB550AP

K dispozícii budú aj káblové modely slúchadiel, medzi ktoré patria MDR-XB550AP s mikrofónom a ovládačom hlasitosti. Tie sú vyvedené v piatich veselých farbách, čiernej, červenej, modrej, zelenej a bielej. Dopĺňajú ich slúchadlá do uší MDR-XB510AS, ktoré cielia najmä na športovcov aj preto, že sú odolné voči vode a potu.

Sony nevydala zatiaľ žiadne konkrétne informácie o cenách a dostupnosti všetkých nových slúchadiel zo série EXTRA BASS.

Slúchadlá do uší Sony MDR-XB510AS