Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Krátky prehľad zaujímavých noviniek z výstavy CES 2017 - 2.časť

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prinášame vám krátke video s prehľadom zaujímavých technológií a inovácií, ktoré na výstave CES 2017 predvádzali výrobcovia z rôznych kútov sveta.

Japonská Sony na CES 2017 predstavila novú sériu televízorov LCD Bravia X930E a X940E, ktoré sú poháňané výkonným 4K obrazovým procesorom X1 Extreme. Televízory sa dočkali rozšírenia skupiny formátov High Dynamic Range o nový formát Dolby Vision HDR. A po novom môžu spolupracovať s reproduktorom Google Home, čo používateľom umožní ich ovládanie prostredníctvom hlasových príkazov.

4K HDR LCD televízor Sony Bravia pre rok 2017

Športové hodinky Garmin Fenix 5 zrejme oslovia široké spektrum nielen športom nadšených používateľov. Sú vybavené trojosovým vybavené trojosovým kompasom, gyroskopom a barometrom. Zabudovaná je technológia Garmin Elevate, ktorá meria tep srdca bez potreby nosenia hrudného pásu. A nechýba navigácia, o ktorú sa postarajú moduly GPS a GLONASS. Garmin ku klasickému modelu hodiniek doplnil aj ďalšie dva. Hodinky Fenix 5S sú navrhnuté v elegantnom dizajne a sadnúť by mohli aj na ruku športu-chtivej ženy. Model Fenix 5X získal zasa pokročilejšie funkcie, ako sú napríklad predinštalované TOPO mapy.