Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

LG vyhralo na Red Dot Awards dve ocenenia Best of the Best

LG vyhralo na Red Dot Awards dve ocenenia Best of the Best
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 4. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG Electronics si na tohtoročnom odovzdávaní prestížneho ocenenia Red Dot Design Award odniesla úctyhodných 20 cien za vynikajúce výsledky v oblasti dizajnu. Best of the Best získali SIGNATURE OLED TV W a chytrá chladnička InstaView za inovácie.

Porota Red Dot Award je všeobecne považovaná za jednu z troch svetovo najvplyvnejších komisií, spoločne s iF Design Awards a IDEA (International Design Excellence Awards).

„Uznanie od tak rešpektovaných súťaží je pre nás potvrdením pozície lídra v oblasti dizajnu. Budeme aj naďalej ponúkať produkty, ktoré posúvajú hranice, predpovedajú požiadavky spotrebiteľov a zároveň nastavujú najvyššie nároky na estetiku,“ hovorí Andrea De Sousa z pobočky LG.

Televízor LG Signature OLED TV W

LG SIGNATURE OLED TV W zabodovala unikátnym systémom Picture-on-Wall, ktorý povznáša jej dizajn na úroveň umeleckého diela. Super tenký profil 65-palcového televízora W7 s menej ako 4 mm vo variante montáže na stenu - vyvára ilúziu vznášajúcej sa obrazovky. LG SIGNATURE OLED TV W tiež nedávno získala ocenenie iF Design Award 2017.

Chladnička InstaView Door-in-Door™ bola vyznamenaná cenou Red Dot za kombináciu krásneho dizajnu a interaktívnej technológie. Chladnička je totiž vybavená 29-palcovým dotykovým LCD displejom, ktorý sa po poklepaní stane transparentným a umožní tak používateľom nahliadnuť dovnútra, bez toho aby ju museli otvárať. Funkcia Smart Tag ponúka možnosť písania poznámok alebo uloženie zoznamu potravín v chladničke. Možno dokonca zadať dátum odporúčanej spotreby uložených potravín alebo narodenia členov domácnosti. Ak sa niektorý z termínov priblíži, chladnička na to automaticky upozorní.

Chladnička LG InstaView Door-in-Door

Okrem dvoch ocenení Best of the Best získali produkty spoločnosti LG od hodnotiacej komisie ďalších 18 ocenení. LG SIGNATURE OLED TV, notebook Gram, smartfón V20, chytré hodinky LG Style a Sports, rad bezdrôtových slúchadiel TONE a Minibeam projektor získali uznanie za vynikajúci dizajn a technologické inovácie.

Spoločnosť LG a jej jednotlivé divízie sú tiež účastníkom konferencie Milano Design Week, kde prezentujú nápady z oblasti dizajnu v každodennom živote spotrebiteľov.

Televízor Signature OLED TV W a chladnička InstaView Door-in-Door získali na Red Dots Awards 2017 prestížne ocenenie Best of the Best

(Zdroj: Tlačová správa LG)