Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Športový Walkman Sony s väčšou kapacitou a odolnosťou voči prachu

Športový Walkman Sony s väčšou kapacitou a odolnosťou voči prachu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 4. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Dnešní športovci už nechcú nosiť so sebou objemné zariadenie na prehrávanie hudby a tak sa aj japonská Sony rozhodla upraviť model svojho populárneho Walkmanu a už od roku 2013 prináša modely vodotesných slúchadiel Walkman Sports. Najnovší prírastok do tejto rodiny sa môže pochváliť väčším úložným priestorom, ochranou proti prachu a novým režimom Ambient Sound.

Nová séria slúchadiel Sony Walkman Sports WS620 je o 35 percent menšia ako jej predchodca, a mala by lepšie sedieť akémukoľvek používateľovi pri intenzívnom športe. Najnovší model sa napriek svojim malým rozmerom môže pochváliť väčšou kapacitou úložného priestoru, konkrétne 16 GB, pričom prostredníctvom technológie Bluetooth dokáže prehrávať média aj s prepojeného smartfónu používateľa. Výdrž batérie je udávaná do 12 hodín, no stačia len tri minúty rýchleho nabíjania, aby bola schopná prevádzky na jednu hodinu.

Spoločnosť Sony predstavila novú sériu vodotesných slúchadiel Walkman Sports WS620

Vodotesný Walkman Sports dokáže odolať ponoreniu do hĺbky 2 metrov aj do slanej vody, a to po dobu 30 minút. Slúchadlá by mali bezproblémovo pracovať pri teplotách v rozmedzí -5 ° C a 45 ° C. Novinkou je kategória odolnosti IPX6, ktorá pridáva ochranu voči prachu, takže športovec sa nemusí obávať ani prašného prostredia, akými sú napríklad malé častice piesku.

Nové slúchadlá Walkman Sports získali aj odolnosť voči prachu

Slúchadlá Walkman Sports sú teda primárne navrhnuté na vonkajšie použitie a to dokresľuje aj nová funkcia Ambient Sounds. Pomocou jej aktivácie jediným dotykom sa spustí režim, ktorý prepúšťa zvuky okolia do slúchadiel a mierne potláča čistotu prehrávanej hudby. Vďaka tomuto režimu tak používateľ vie zachytiť vonkajšie zvuky, ako je napríklad hustá premávka na ceste.

Model Walkman Sports WS625 má vnútorné úložisko s kapacitou 16 GB a diaľkový ovládač v tvare prsteňa

Nový Sony Walkman Sports sa dodáva v dvoch modeloch, WS623 má kapacitu 4 GB a model WS625 má kapacitu 16 GB, pričom navyše obsahuje aj diaľkový ovládač v podobe prsteňa. Model WS623 je ponúkaný v štyroch farebných prevedeniach, v čiernej, modrej, žltej alebo bielej farbe, zatiaľ čo model WS625 je dostupný len v čiernej farbe. Zariadenia budú dostupné v júni a s cenou od 149 dolárov (pre model WS623).

Nové slúchadlá Walkman Sports majú režim Ambient Sounds pre zvýraznenie zvukov z okolia