Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Špeciálna kefka Amabrush zvládne vyčistiť všetky vaše zuby za 10 sekúnd

Špeciálna kefka Amabrush zvládne vyčistiť všetky vaše zuby za 10 sekúnd
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 7. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zubná hygiena je dôležitou súčasťou našich každodenných životov, no nie vždy je čas na poriadne vyčistenie zubov. V tomto smere môžu pomôcť elektrické zubné kefky, no ak patríte medzi veľmi zaneprázdnených ľudí, alebo len chcete čisteniu zubov venovať čo najkratší čas, mohla by vás osloviť nová zubná kefka Amabrush, ktorá údajne dôkladne vyčistí všetky vaše zuby len za 10 sekúnd.

Amabrush rozhodne nevyzerá ako bežná zubná kefka, je zložená z antibakteriálneho silikónového náustku, na ktorom je rad šikmých čistiacich štetín, ktoré sa upínajú medzi zubami. Pre vyčistenie zubov stačí náustok vložiť do úst a stlačiť tlačidlo na kefke, ktoré aktivuje pripojenú jednotkou motorčeka. Ten má na starosti to, aby sa štetiny v ústach rozvibrovali na rôznych frekvenciách. V rovnaký čas sa cez kapsulu vloženú do tejto jednotky čerpá presné množstvo zubnej pasty, ktorá prúdi do úst cez zabudované mikro kanáliky.

Elektrická zubná kefka Amabrush dokáže vyčistiť všetky zuby už za 10 sekúnd.

Po desiatich sekundách automatického čistenia stačí vytiahnuť náustok von, vypnúť ho a vypláchnuť si ústa od zubnej pasty. Jednotka s motorčekom je samostatná a k náustku sa pripája prostredníctvom magnetu. Vďaka tomuto riešeniu môže byť jedna jednotka použitá s náustkami niekoľkých ľudí v domácnosti.

Podľa tvorcov kefky Amabrush simuluje takýto druh čistenia Bassovu techniku čistenia zubov, ktorú odporúčajú aj zubní lekári. Hoci sa 10 sekúnd nemusí zdať ako dlhý čas, treba zobrať do úvahy fakt, že pri čistení s klasickou zubnou kefkou sa čistí v podstate zub po zube, zatiaľ čo Amabrush čistí všetky zuby naraz.

Zubná kefka Amabrush sa skladá z naáustku a z jednotky s motorčekom.

Náustok nemusí sadnúť každému používateľovi a treba ho vymieňať približne každé tri až šesť mesiacov. Náhradný náustok pritom stojí 6 EUR. Jednotka s motorčekom sa nabíja bezdrôtovo, pričom na jedno nabitie by mala vydržať až mesiac používania.

Zubná kefka Amabrush je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať za 79 EUR. Vyzerá to tak, že oslovila množstvo podporovateľov, pretože hoci do konca kampane zostáva necelý mesiac, už teraz sa podarilo vyzbierať takmer 300 000 EUR. Cieľová suma bola pritom 50 000 EUR.

Zubná kefka Amabrush čistí zuby Bassovou metódou, ktorú odporúčajú aj zubní lekári.