Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Tyčový vysávač POWERstick PRO bez kábla s brutálnym sacím výkonom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila na veľtrhu IFA úplne nový tyčový vysávač POWERstick PRO bez kábla. Vysávač POWERstick PRO sa vyznačuje najväčším sacím výkonom vo svojej triede, čím vytvára novú paradigmu pre technológie na vysávanie bez kábla. Rieši tak rad problémov, s ktorými sa zákazníci pri vysávaní svojich domácností stretávajú. Cena a dostupnosť vysávača POWERstick PRO na Slovensku ešte nebola stanovená.

„Vysávač POWERstick PRO skutočne mení pravidlá hry technológií určených na upratovanie,“ uviedol B.S. Suh, výkonný viceprezident divízie Digital Appliance Business spoločnosti Samsung Electronics. „Úctyhodný sací výkon v spojení s ergonomickým dizajnom zjednodušujúcim manipuláciu s vysávačom predstavujú komplexné riešenie pre dokonalé upratovanie. Nesmierne nás teší, že zákazníci dostávajú možnosť upratovať úplne novým spôsobom, a i naďalej hodláme usilovať o inovácie na základe ich potrieb.“

Tyčový vysávač Samsung POWERstick PRO bez kábla.

Silný sací výkon spolu s úplne novou kefou a batériou

 

Vysávač POWERstick PRO poháňa digitálny invertorový motor spoločnosti Samsung, ktorý má vyššie otáčky než tornádo. Vďaka nemu je vysávač pripravený na vysoký výkon. S príkonom 150 W ponúka najvyšší sací výkon vo svojej triede a zaručuje dôkladné a efektívne upratanie na všetkých typoch podláh. Na rozdiel od kief u bežných vysávačov sa kefy Dual Action vysávača POWERstick PRO skladajú z dvoch častí, z ktorej každá má svoj vlastný valec, vďaka čomu lepšie zbiera nečistoty. Otáča sa rýchlosťou 5 000 ot./min., pohybuje sa v opačných smeroch a dokáže vo svojom strede pozbierať jemný prach aj väčšie častice, a účinne tak odstrániť nečistoty. Zákazníci tak už jedno miesto nemusia vysávať viacerými ťahmi, pretože im úplne stačí jedno prejdenie s vysávačom.

Vysávač POWERstick PRO je taktiež vybavený výkonným systémom nabíjania; využíva vymeniteľnú 32,4V li-ion batériu, ktorá vydrží až 40 minút, čo stačí pre vysatie väčšiny domácností. Batéria sa dá v prípade potreby jednoducho vymeniť a je možné ju bez straty kapacity používať až 5 rokov.

Tyčový vysávač Samsung POWERstick PRO bez kábla.

Ergonomický dizajn pre pohodlie užívateľa

 

POWERstick PRO posúva upratovanie na novú úroveň, pretože užívateľom ponúka maximum pohodlia v spojení s estetickým vzhľadom. Patentovanú ergonomickú sklápaciu rukoväť je možné stlačením tlačidla sklopiť až o 50°, takže užívatelia jednoducho s vysávačom dosiahnu aj do ťažko prístupných miest pod nábytkom. Aj ergonómia rukoväte je dôkladne premyslená a v spojení s nízkou hmotnosťou minimalizuje namáhanie zápästia, svalov i chrbta.

K ešte väčšiemu pohodliu pri používaní vysávača POWERstick PRO prispieva nanajvýš jednoduchá údržba spĺňajúca prísne hygienické nároky. Zbernú nádobu EZClean je možné vyprázdniť jednoduchým potiahnutím za páčku, takže nazbierané nečistoty je možné vysypať s minimálnou námahou a celú nádobu odpojiť a opláchnuť pod vodou. Taktiež kefy EZClean je možné jednoducho vybrať. Pri vyťahovaní kefy z tela vysávača sa sterom automaticky odstraňuje prach, a dokonca aj chuchvalce chlpov, takže nehrozí ušpinenie rúk. POWERstick PRO je taktiež vybavený HEPA filtrom, ktorý zaručuje, že 99,9 % vysatého prachu zostává v zbernej nádobe. Vzduch v domácnosti je tak čistejší a bez prítomnosti alergénov.

Tyčový vysávač Samsung POWERstick PRO bez kábla.

Doplnkové nástavce pre dokonalé riešenie upratovania

 

K dispozícii je aj päť doplnkových nástavcov, ktoré z vysávača POWERstick PRO robia dokonalé riešenie pre upratovanie. Kefa pre hlboké čistenie dokáže z kobercov dostať jemný prach aj chlpy, zatiaľ čo motorizovaný mininástavec umožňuje účinne a hygienicky zbaviť matrace, obliečky i čalúnenie prachu a alergénov. Štrbinová hubica dokáže jednoducho odstrániť nečistoty z hlbokých štrbín v pohovkách a z ťažko dostupných miest ako sú napríklad rohy stropu. Kombinovaný nástavec je určený na vysávanie nečistôt z celého radu rôznych povrchov, vrátane stolov či okenných rámov a ohybný nástavec je možné sklopiť a vysať s ním prach z ťažko dostupných miest ako je napr. vrchná plocha chladničky.

Tyčový vysávač Samsung POWERstick PRO bez kábla.

(Zdroj: Tlačová správa Samsung)