Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Tangent pridal do série Spectrum aktívne bezdrôtové stojanové reproduktory

Tangent pridal do série Spectrum aktívne bezdrôtové stojanové reproduktory
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 11. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V dnešnej dobe sa rozhodne nemôžeme sťažovať na nedostatok rozličných bezdrôtových reproduktorov s rozhraním Bluetooth. No ak patríte k tým, ktorí hľadajú skutočný stereofónny zážitok, má pre vás dánska spoločnosť Tangent Audio novú Bluetooth verziu stojanových reproduktorov Spectrum X6 BT, ktoré umožnia bezdrôtové pripojenie k hudobným zdrojom, TV alebo domácemu kinu.

Stojanové bezdrôtové reproduktory Spectrum X6 BT majú v sebe zabudované dva 60 W zosilňovače Class D, ktoré posilňujú výkon dvoch 5 palcových (130 mm) papierových basových a stredových kužeľov a 1 palcového (25 mm) látkovej výškovej kopule v oboch master a slave reproduktoroch. Poslucháči sa môžu tešiť na frekvenčnú odozvu od 50 Hz do 20 kHz a citlivosť až 90 dB.

Nový audio systém disponuje bezdrôtovým pripojením Bluetooth 4.2 s podporou technológie aptX pre streamovanie v CD kvalite. Nájdeme tu tiež vstupy RCA, digitálne a analógové či dokonca phono vstup pre pripojenie gramofónu a sub-out, ak by používateľ chcel smerovať nižšie frekvencie do externého subwoofera.

Spoločnosť Tangent Audio predstavila stojanový bezdrôtový reproduktor Spectrum X6 BT.

Pokiaľ reproduktory nezaznamenajú vstup cez Bluetooth alebo iné pomocné vstupy po 20 minútach ticha, prejdú do úsporného pohotovostného režimu. Netreba však potom hľadať vypínač napájania, aby ste audio systém opäť prebudili k životu, stačí spustiť prehrávanie hudby a reproduktory sa samé automaticky zapnú a hrajú. V balení sa tiež nachádza vlastný diaľkový ovládač pre prepínanie zdrojov, nastavenie hlasitosti a Bluetooth párovanie.

Stojanové bezdrôtové reproduktory Tangent Spectrum X6 BT sú k dispozícii v černej alebo bielej matnej farbe s dreveným podstavcom za cenu 899 EUR za pár.

Nový audio systém stojanových reproduktorov Tangent Spectrum X6 BT disponuje bezdrôtovým pripojením Bluetooth 4.2 s podporou technológie aptX pre streamovanie v CD kvalite.