Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Styler opäť zdvíha latku v obore starostlivosti o odevy

Styler opäť zdvíha latku v obore starostlivosti o odevy
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 1. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG Electronics predviedla väčšiu verziu svojho revolučného spotrebiča s názvom Styler, do ktorého je možné uložiť až šesť kusov odevov. Komfort používateľov zvyšuje možnosť pripojenia Wi-Fi a ďalšie chytré funkcie, ktoré moderným spotrebiteľom uľahčujú život.

„Nový spotrebič LG Styler predstavuje dokonalú voľbu pre spotrebiteľov, ktorí chcú vyzerať dobre, a pomocou na mieru šitých riešení pomáha používateľom vyzerať elegantne a štýlovo pri každej príležitosti. Nie je žiadnym prekvapením, že v krajinách, kde sa starostlivosť o vlastnú garderóbu berie vážne, otvoril Styler úplne novú kategóriu na trhu starostlivosti o odevy,“ hovorí Andrea de Sousa zo spoločnosť LG.

Najnovšie Styler vie zabezpečiť starostlivosť o širokú škálu odevov a predmetov pre celú rodinu. Vrátane bielizne, ktorá vyžaduje obzvlášť jemné zaobchádzanie, poradí si so všetkým - od podprseniek, blúzok, kabátov a formálneho oblečenia cez džínsy a svetre až po detské oblečenie a plyšové hračky. Na pohyblivé ramienko (Moving Hanger) sa zmestí až päť kusov odevov. Systém starostlivosti o spoločenské nohavice (Pants Crease Care) vnútri sklenených dvierok stará aj o väčšie nohavice s obvodom pásu až 120 cm a vie vytvoriť puky s dĺžkou až 60 centimetrov. Rozšírené vnútro spotrebiča LG Styler má dosť miesta aj pre objemnejšie odevy ako perové bundy alebo vatované zimné kabáty.

Spoločnosť LG Electronics predviedla väčšiu verziu svojho revolučného spotrebiča s názvom Styler, do ktorého je možné uložiť až šesť kusov odevov.

Kompatibilita spotrebiča s Wi-Fi a jeho jednoduché ovládanie pomocou smartfónu posúva užívateľský komfort na novú úroveň. Mobilnú aplikáciu je možné použiť napríklad na sledovanie spotreby energie alebo na nastavenie upozornenia používateľa po skončení programu. U odevov s NFC štítkami môže aplikácia pre smartfón štítok naskenovať a informovať Styler, aký program bude najúčinnejší.

Kľúčovou funkciou Styleru je inovatívna parná technológia LG TrueSteam, ktorá odevy šetrne osvieži a neutralizuje nepríjemný zápach, pričom odstráni viac ako 99% alergénov a baktérií na odeve. Horúca para vstrekovaná na odevy ich sterilizuje a zároveň vyrovnáva, zvyšné záhyby sú odstránené natriasaním pohyblivého ramienka. Systém Easy Pants Crease Care odstraňuje z nohavíc záhyby za kolenami a môže dokonca uprostred každej nohavice vytvoriť ostrú líniu pre dosiahnutie elegantného finálneho vzhľadu.

(Zdroj: Tlačová správa LG Electronics)